Fantastični Flow festival u Ljubljani

Fantastični Flow festival u Ljubljani

Obavezno si u kalendaru rezervirajte datume od 26. do 28. lipnja 2015. jer ćete tada svakako htjeti biti na Flow festivalu u Ljubljani. Jedan od najboljih glazbenih festivala, originalno održavan u Helsinkiju, dolazi ovo ljetu u Ljubljanu!

Flow Festival Ljubljana naslovna

U dogovoru sa slovenskim organizatorom Flow Festival Helsinki odlučio je organizirati Flow Festival Ljubljana koji će se usredotočiti na svježu, inspirativnu glazbu, urbanu kulturu, vizualnu umjetnost i pomno odabranu ugostiteljsku ponudu lokalnih i regionalnih restorana, pivovara i vinarija.

Flow Festival Ljubljana post 2

Na festivalu će nastupiti glazbena svjetska imena: Pet Shop Boys, Róisín Murphy, Metronomy, Run the Jewels, Caribou, José González, Derrick May, Âme, Dixon, Bonobo DJ i DJ Koze. Od lokalnih i regionalnih izvođača izdvajamo Bad Copy, Edo Maajka, Polona Kasal x KALU i Torul.

Roisin Murphy

Roisin Murphy

Na tri pozornice izmjenjivat će se 30 stranih i lokalnih nastupa. Bogat program osmislili su umjetnički direktori Tuomas Kallio i Toni Rantanen zajedno s lokalnim organizatorima Mikkom Lehtinenom, Janom Senčurjem i Urhom Koršičem.

Pet Shop Boys

Pet Shop Boys

Trodnevne “Early Bird” karte bit će puštene u prodaju od 4. ožujka za 85 EUR. Od početka travnja nadalje, kada se u prodaju puštaju dnevne karte, cijena  trodnevne karte bit će 95EUR. Za sve dodatne informacije posjetite web stranicu festivala www.flowfestival.si.

Učitati još
Zatvori