Fotografsko-stilistički projekt „Experimental View“ predstavljen u Beogradu

Fotografsko-stilistički projekt
„Experimental View“ predstavljen u Beogradu

Ivan Pavliš, Ivana Pavić i Mate Rončević

Ivan Pavliš, Ivana Pavić i Mate Rončević

Nakon uspješne izložbe u Galeriji Kranjčar u veljači ove godine, fotografsko-stilistički dvojac Ivan Pavliš i Ivana Pavić svoj „Experimental View“ predstavili su u multimedijalnom centru Dorćol Platz u društvu medija, prijatelja i uzvanika iz društvenog života Beograda.

Experimental View u Dorćol Platzu

Urbani prostor Dorćol Platza otvoren je za nove umjetničke forme i svjetske tendencije, doprinosi širenju kozmopolitskog duha Beograda te kao takav predstavlja idealnu kulisu za seriju crno-bijelih fotografija velikog formata koje prikazuju moćnu sinergiju fotografskih elemenata sa stilističkim formama tekstura i volumena. Korištenjem fotografije kao medija kojim će prezentirati svoje ideje, na promatrača se prenosi određena doza sirovosti te nepoznate i hladne eksperimentalnosti.

pavlis-pavic-naslovna

Fotograf Ivan Pavliš i modna stilistica Ivana Pavić ovim su projektom iskoristili slobodu umjetnosti kao najintenzivniju formu individualizma. Autori su pokušali „pomaknuti“ komercijalan pristup modi – s kojim se svakodnevno susreću – te “riskirati” drugačijim pristupom unutar područja modne fotografije.

Experimental View

Ivan Pavliš i Sonja Dvornik

Sara Renar

Sara Renar

pavlis-pavic-4

pavlis-pavic-5

pavlis-pavic-3

Učitati još
Zatvori