Tjedan će početi s odličnom izložbom

U zagrebačkoj galeriji Greta u ponedjeljak, 27. travnja u 20 sati otvara se izložba srpske umjetnice koja djeluje pod imenom EmaEmaEma. S EmaEmaEmom hrvatska se publika do sada upoznala kroz njezin rad u sklopu Muzeja ulične umjetnosti, no sada ćemo imati priliku prvi put vidjeti njezine radove i u galerijskom tj. izložbenom konceptu.

ema post 3

Naziv izlozbe ‘Vis major’ implicira postojanje ‘više sile’, ‘nepredvidivog događaja’ te bi viđeni tom mišlju trebali pristupati radovima EmaEmaEme i osjećati njezine životopisne slike.

EmaEmaEma9

Autorica je ušla u svijet umjetnosti oslikavajući fizički, urbani prostor prenoseći u (na) njega duh prirode. Isti i/ili sličan pristup primjenila je i u stvaranju zadnjih radova koje će izložiti na izložbi.

ema post1

Svestranu umjetnicu i njezin rad možete pratiti na Facebook stranici te na njezinoj web stranici emasdream.com.

ema post 2

ema post 4

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori