Još jedno jesensko izdanje Electronic Beatsa u Zagrebu

Sezona partyja i koncerata u Zagrebu se lagano zahuktava. Ovogodišnje izdanje poznatog Electronic Beats Festivala donosi mnoštvo poznatih izvođača elektronske scene za sve koji vole različite glazbene žanrove.

Ilija Rudman

Ilija Rudman

6. i 7. studenog rezervirajte za nastupe domaćih snaga, a čine ih nova nada indie pop scene Tomislav, Pytzek, Kozmodrum i disco majstor Ilija Rudman. Strane zvijezde čine DJ Koze, njegov kolega s labela Kölsch, predstavnik bugarske techno scene – KiNK, te Mykki Blanco, čiji će vas hip-hop zvuk hipnotizirati i oduševiti.

electronicbeat

To je sve samo dio izvođača koji vas očekuju, a sigurni smo da će svatko pronaći nešto za sebe. Program će se odvijati na tri lokacije, u Teatru &TD, te klubovima Sirup i Močvara. Karte su dostupne u pretprodaji, no zasad su cijene u eurima, festivalska ulaznica je 25€, a zasebni eventi iznose od 6€ do 10€. Više informacija možete pronaći ovdje.

djkoze

DJ Koze

Foto: Facebook

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori