Marulićev trg u Zagrebu postat će magično mjesto za sve ljubitelje književnosti

trg marul post

Male gradske trenutke koje dijelimo s knjigama i čitanje na otvorenom ove će godine programom Knjiga za van 2.0. promovirati Festival europske kratke priče, već 15 godina jedinstveno mjesto čitanja i razgovora, mjesto gdje priče, autori i čitatelji jedni drugima izlaze ususret.

fekp slider

Druga po redu Knjiga za van održat će se na Trgu Marka Marulića u petak 20. svibnja od 15 do 18 sati. Dođite s knjigom koju trenutno čitate, sami, s prijateljima, ponesite dekicu, otkrijte koje su knjige hrvatski pisci donijeli, sjednite na travu i čitajte. Journal preporučuje ‘Sandale’ Bekima Sejranovića i kultnu knjigu, klasik ‘Strah od letenja’ Erice Jong.

Rumena Buzarovska

Rumena Buzarovska

Znanje iz književnosti i Festivala europske kratke priče provjerite na književnom kvizu koji će početi u 16 sati. Voditelj književnog kviza bit će novinar, scenarist i kratkopričaš Andrija Škare, a suorganizator je KOZa: Kviz općeg znanja. Na kviz se može prijaviti tim od maksimalno četvero članova. Informacije oko čitanja na otvorenom pratite na Facebook eventu.

Grytten Frode

Grytten Frode

 

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori