Šarmantni filmski festival na Braču

Šarmantni filmski festival na Braču

BFF slider

Međunarodni festival igranog filma Brač Film Festival održat će se u Supetru na otoku Braču od 11. do 13. kolovoza 2016.g. Festival sa svojim programom upotpunjuje kulturnu manifestaciju Supetarsko lito i oplemenjuje kulturno-turističku ponudu jednog od najljepših hrvatskih otoka. Osim glavnog dugometražnog i kratkometražnog programa, festivalska ponuda sadržava i dječji program, predavanja, okrugle stolove, izložbe te zabavni i glazbeni program.

Glavni program čine večernje projekcije s pomno odabranim filmovima iz cijele Europe, a kratkometražni je program svojevrsna platforma za studente filmskih akademija iz regije koji u predivnom amfiteatru Waterman Resorta predstavljaju svoju produkciju. Dječji program čine svjetski priznati filmski naslovi u kojima najmlađi uživaju svakoga jutra.

bff 1

U sklopu glavnog programa prikazat će se filmovi: ‘Zvizdan’ Dalibora Matanića, koji se među ostalima proslavio i nagradom u Cannesu, turski film ‘Mustang’ redatelja Deniza Gamze Ergüvena koji je 2015. godine zaradio nominaciju za Oscara, te laureat venecijanskog festivala, srpsko-hrvatska koprodukcija, ‘Ničije dijete’ redatelja Vuka Ršumovića. Sve detalje možete saznati na bracfilmfestival.hr.

Učitati još
Zatvori