Košara za bicikl kao modni dodatak

S dolaskom toplijih, proljetnih dana često se okrećemo biciklu kao alternativnom prijevoznom sredstvu. Najčešće ga svakodnevno koristimo zbog odlaska na posao ili fakultet. Takvi bicikli često imaju košare jer vozač bicikla često ima i ekstra torbu s knjigama, spisima, laptopom i sl. te je svaki dodatni zaprežni prostor na biciklu više nego potreban.

košara 1

Košare za bicikle mogu se kupiti u svakoj specijaliziranoj prodavaonici, no postoje i alternativna rješenja, košare za bicikle koje su ručno napravljene od recikliranog materijala te je svaka i unikat. Saša Čižmek stoji iza brenda ‘ReArt Furniture’ gdje reciklira predmete u nove mijenjajući im često, oblik, boju pa i namjenu. Tako je kašetama i ostalim drvenim kutijama udahnuo novi život kao košarama za bicikle.

košara 5

Svaka je drugačija, posebna i rađena da se koristi na biciklu na jedan od tri načina. Obzirom na raznolikost modela bicikala na tržištu, razvoj prozvoda bio je kompliciran te je Saša Čižmek morao prilagoditi košare kako bi se mogle koristiti na svim modelima bicikala (pričvršćene na volanu ili na ‘paket tregeru’). Pošto je napravio tri različite vrste nosača košara možemo govoriti o tri načina montiranja košara na bicikl.

košara 2

Košare će se prodavati u dućanima u Ciklo Centru u Zagrebu te u specijaliziranom dućanu u Amsterdamu, no bez obzira na to Saša i dalje radi košare po narudžbi. Cijene košara kreću se od 400 do 700HRK, ovisno o modelu. Za više informacija, ‘ReArt Furniture’ možete pratiti na ReArt Furniture facebook stranici.

košara 3

košara 4

Foto: Facebook

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori