Keramičke pločice koje mijenjaju dojam cijelog prostora

Talijanska tvrtka Mirage već je više od 40 godina poznata po proizvodnji pločica vrhunskog dizajna, čvrstoće i izdržljivosti. Mirage Noon pločice, slaveći “nesavršenost”, vraćaju nas našim korijenima. One nisu shabby chic, nisu rustikalne, a nisu ni vintage. Dizajnirane tako da izgledaju kao da su “neobrađene” i stilom koji ima snažan emocionalni učinak i uključuje svih pet osjetila te nas vodi u novu dimenziju. Igrajući se s kontrastima stvaraju se sofisticirane, moderne i privlačne kombinacije.

miragenoon1

Pločice Mirage Noon, koje u svojem asortimanu nudi tvrtka Tim Novak iz Zagreba, prenose ideju spontanosti kroz priču koju svaka pločica priča za sebe. Ova kolekcija je vjerna interpretacija prirodnih karakteristika neobrađenih drvenih dasaka, s njihovim godovima, popriječnim presjecima i drugim jedinstvenim šarama. Kolekcija Noon dočarava bit materijala nađenih u prirodi koji prostoru u kojem se nalaze daju dojam dodatne topline. Ljepota ovih pločica izvire iz njihova jednostavna, a opet iznimnog i elegantnog dizajna.

miragenoon2

Kolekcija je nastala kao rezultat kombinacije različitih boja i uzoraka “dasaka”, odnosno kore drveća. Svaka od njih predstavlja svoju priču kroz vlastiti uzorak i njegove nijanse. Tako kolekcija Noon izražava ideju jednostavnosti iz suvremenog kuta gledanja. Noon Mirage pločice, koje su dostupne u nekoliko boja, oblika i veličina, imaju sjajnu površinu koja kombinira “neobrađenu” grafiku s elegantnom završnom obradom površine dajući tako jedinstveni stil svakom prostoru. Savršen izgled kombiniran je s vrhunskim performansama poput iznimne otpornosti na vodu, različite kemikalije ili “trošenje” te su stoga savršene za uređenje doma ili nekog javnog prostora.

miragenoon3

Made in Italy, stoga, nije samo slogan, nego jamstvo kvalitete koja za tvrtku Mirage znači upotrebu najboljih materijala i tehnologija te promicanje vrijednosti kao što su radna etika i odgovornost prema okolišu. Zbog njihove kvalitete, ove talijanske pločice preoznatljive su u cijelom svijetu.

miragenoon4

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori