Hrvatski keksi s okusom pelinkovca, šljivovice i plavca

Keks na eks 1

Do sada smo u divnim i prefinim namazima brenda Đurđa Prettyface već guštali, no već i pisali, a ove zime Đurđa Prettyface donosi genijalne kekse, odlične baš za blagdansko, veselo raspoloženje – one punjene domaćim alkoholnim pićima – pelinkovcem, šljivovicom i plavcem.

Keks na eks – najbolji blagdanski kolač

Keksi koji će vas instantno osvojiti djelo su ruku Mirene Škarić, vrijedne i nadasve maštovite kuharice koja stvara ova čarobna gastronomska bogatstva. Njezine slastice ovog puta inspirirane su hrvatskim alkoholnim pićima. Pod nazivom Keks na eks kriju se prhki keksi s okusom pelinkovca, šljivovice i plavca koje Đurđa Prettyface nabavlja od lokalnih proizvođača. Svi keksi ručno se mijese, peku, a potom pakiraju u atraktivne kutije s potpisom dizajnerice Imelde Ramović.

Do Keksa na eks možete doći putem Facebook stranice, bit će odličan dodatak vašem blagdanskom stolu.

Keks na eks 4

Keks na eks 2

keks na eks 3

Keks na eks 5

keks na eks 6

Foto: Sanjin Kaštelan

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori