Kate Hudson zvijezda je Campari kalendara za 2016. godinu

Poznata hollywoodska glumica Kate Hudson biti će glavna zvijezda Campari kalendara za 2016. godinu. Prelijepa i karizmatična preuzeti će pozornicu ovogodišnjeg Campari kalendara kroz dvije različite uloge u The BitterSweet Campaign (gorko-slatkoj kampanji).

kate hudson campari

Tema The BitterSweet Campaign Campari kalendara za 2016. godinu je višestrana – prvo, inspirirana je prepoznatljivom ikonografijom predsjedničkih izbora, koristeći klasičnu temu kao metaforu za dualnost dviju suprotnih strana. Kalendar naglašava prirodu izbora bilo koje vrste, tražeći od ljudi da zauzmu stav, izraze mišljenje i glasuju za jednu od strana.

campari

Tema želi naglasiti rastuću popularnost gorkog okusa u svijetu miksologije i hrane. Dvije strane ‘kampanje’ su odraz nepogrešivog Campari gorkoslatkog okusa, koji se moze doživjeti kao više gorak, ili suprotno, slađi, ovisno o koktelu za koji se koristi.

campari

Ova intrigantna dualnost je oživljena kroz fotografije Kalendara koje je snimio modni fotograf Michelangelo di Battista. Kate Hudson utjelovit će i personificirati dvije duše Camparia igrajući uloge dva različita kandidata u predizbornoj kampanji: jedan promovira očaravajucu gorčinu nasuprot drugoga koji promovira suptilnu i intrigantu notu slatkoće.

Završno predstavljanje Kalendara za 2016. godinu održat će se 18. studenog.

Campari-Calendar-behind-the-scenes_1

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori