Kako stilizirati stolić za kavu

Stolić za kavu u dnevnom boravku ne mora biti samo funkcionalan element u prostoru na koji odlažete predmete poput daljinskog upravljača ili praznih šalica, a njegove vam ladice služe kao odlagalište nepotrebnih baterija i sličnog. Ako se samo malo potrudite i stilizirate ga, on postaje zanimljiva točka u dnevnom boravku koja odražava vašu osobnost, ključno mjesto oko kojeg se okupljaju ukućani i gosti te lijep dekorativni element.

stolić za kavu

Prvenstveno vam je potreban dobar stolić koji se stilski uklapa u ostatak dnevne sobe i s drugim namještajem. Što ne znači da on mora biti skup jer se na današnjem tržištu može pronaći mnogo uistinu različitih cjenovnih kategorija od kojih su i one jeftinije vizualno privlačne. Stolić možete pronaći i u antikvarijatu, na buvljaku, izraditi ga sami… On čak ne mora biti stol u pravom smislu riječi već se može zamijeniti kovčezima, hrpama knjiga, paletama i slično.

stolić za kavu

Nakon što se odabrali stolić samo ga trebate upotpuniti jednostavnim detaljima koje je lako pronaći – lijepom vazom s omiljenim sezonskim cvijećem (ili nekim aranžmanom od sušenog cvijeća ako želite da bude trajnije), teglicom s biljkom, knjigama koje ćete nanovo čitati ili aktualnim izdanjima časopisa, mirisnim svjećicama i svijećnjacima, dekorativnim elementima, zdjelicama s grickalicama ili zdjelama s voćem. Sve navedeno možete smjestiti na pladanj kako bi lakše uklonili ako vam zatreba mjesta. Također vodite računa o podmetačima za šalice i čaše kako biste očuvali stol, a hoćete li stolić smještati na tepih ili ga ostaviti na parketu, odluka je na vama.

stolić za kavu

stolić za kavu

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori