Jedno romantično vjenčanje na planini

Romantično vjenčanje na planini

Uvijek smo ‘padali’ na lijepa i maštovita vjenčanja. A jedno naizgled jednostavno rješenje za vjenčanje može biti jako efektno – Park prirode Medvednica, poviše Zagreba. Vjenčanje za koje se ne morate pretjerano srediti, vjenčanje koje je ležerno, vjenčanje koje ne donosi sa sobom mnogo formalnosti isto tako može biti lijepo i romantično.

Donosimo video vjenčanja poznatog putopisca Davora Rostuhara koje će svakako zanimati sve one koji traže jednostavna, no i dalje efektna rješenja za svoj najljepši dan u životu. Možda upravo takvo rješenje – dobro poznato mjesto, planinarski dom, mjesto gdje i sami rado boravite i koje jako dobro poznate i koje je već samim time posebno u vašim životima, baš je ono gdje biste trebali održati ceremoniju, no i proslavu vašeg vjenčanja.

Prednosti takvih mjesta su da ste sami, sa svojim gostima. Često se radi o intimnijoj ceremoniji, što samo vjenčanje čini još ljepšim. Možete zajedno s gostima noćiti u objektu, ovog slučaja planinarskom domu, što opet čini cijeli događaj intimnijim. Nerijetko česti posjetitelji znaju već i poimenice osoblje i sve one koji rade tamo tako da su stvarno okruženi u potpunosti s ljudima koje znaju i koji su im dragi. Sigurno nakn takvog vjenčanja i atmosfere neće nedostajati anegdota i priča karakterističnih upravo samo za takvo mjesto i neformalniju, romantičnu priču vjenčanja….

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Davor Rostuhar (@davorrostuhar)

Video: Domagoj Blažetić

Foto: Marija Gašparović i Igor Dugandžić

 

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori