Odlična izložba suvremenog austrijskog dizajna

Austrijski kulturni forum Zagreb i designaustria povodom obilježavanja 60-godišnjeg jubileja nisu odabrali retrospektivu, pogled unatrag, već pogled unaprijed. Izložba  naziva ‘Primijenjeno & svakodnevno. Suvremeni austrijski dizajn’ prikazuje nova strujanja i razvoj austrijske dizajnerske scene te predstavlja proizvode usmjerene prema budućnosti.

erweiterte Werknutzungsbewilligung  für 13&9 design, Graz

Na izložbi težište će biti usmjereno na stolnu opremu, namještaj i rasvjetna tijela. Izložbeni prostor Galerije Klovićevi dvori izgledom će podsjećati na stambeni prostor, a obilazak izložbe bit će donekle nalik posjetu nečijem privatnom stanu: izmjenjivat će se ono dobro poznato, domaće, s onim novim i s prazninama, a posjetitelji su pozvani na opušteno lutanje i uživanje.

izložba austrija post 3

Nakon otvorenja 11. lipnja u 20 sati, posjetitelje će moći uživati u jazz-koncertu Tamara Obrovac transhistria ensemble i radio.string.quartet.vienna u  u atriju Galerije Klovićevi dvori u Zagrebu.

izložba austrija post 2

Foto: Facebook

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori