Prekrasna cvjetna stubišta

Prekrasna cvjetna stubišta

Postoji nešto jako nostalgično u vezi stubišta, bilja i njihove povezanosti. Najčešći ukras stubišta, holova i stepeništa upravo su biljke i cvijeće… Iako je mnogima vjerovatno prva asoijacija na stubišta zgrada ukrašenih biljkama iz nekoh prošlih vremena, s početka stoljeća, iz modernizma ili socijalizma, stubište ukrašeno biljem može biti jedan jako efektan uređen prostor i inspiracija za uređenje interijera.

Nemojte da vas išta ograničava… od biljaka penjačica, bršljana i sličnih, pa sve do lončanica i cvjetnih vjenaca na rukohvatima stubišta… Za što god se odlučili, učinit će ulaz u stan ili na drugi kat magičnim i pomalo kao ulaz u drugu dimenziju… Donosimo nekoliko Istagram fotografija koje mogu poslužiti kao odlična inspiracija i za ukrašavanje vašeg stubišta, bilo ono u privatnoj kući ili kao zajedničko stubište u zgradi.

A post shared by our chai life (@ourchailife) on

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori