Dizajnerski smještaj u samom centru Rijeke

Rijeka je treći grad po veličini u Hrvatskoj, poznata po multikulturanosti i otvorenosti posljednjih godina piše neke nove priče, postaje sve omiljenija destinacija i sve češće iznenađuje svojim novitetima.

Riječani se pripremaju i za iduću godinu kada upravo „Grad koji teče“ postaje Europska prijestolnica kulture #rijeka2020, oplemenjuju se sadržaji i stvaraju novi programi, a zanimljive inicijative dolaze sa svih strana!

Teatro Suite & Rooms

Nedavno je tako svoja vrata otvorio Teatro Suite & Rooms, dizajnerski smještaj u samom centru grada koji se sastoji od šest soba i jednog apartmana. U neposrednoj blizini HNK Ivana pl. Zajca, u Verdievoj ulici, Teatro donosi vrhunsku razinu smještaja, ugode, luksuza i mira.

Dizajnerski studio odlikuje fuzija visoke estetike i želje da svakom gostu omoguće boravak po svjetskim standardima čime Teatro postaje izvrstan ambasador kraja. Interijer je oplemenjen pastelnim bojama, raskošnim tkaninama, rasvjeta doprinosi intimnom ugođaju, a kupaonice koje često predstavljaju najveći izazov u uređenju prostora, savršeno su integrirane i doprinose skladnom i vrlo elegantnom dojmu.

Od odabira lokacije do svakog detalja u uređenju interijera, Teatro je u kratko vrijeme postao prepoznat od strane gostiju iz svih krajeva Lijepe naše, ali i šire koji u Rijeku dolaze privatnim ili poslovnim povodom.

Iz riječkog Teatra poručuju: „Svjesni smo da je kvaliteta življenja u ovom dijelu Europe dragocjena, kvalitetna i radi spoja prirodnih bogatstva i kulturne baštine – luksuzna. Upijati svaki dan trenutke Rijeke od izlaska do zalaska sunca uz tržnicu kao srce grada, Kazalište kao kulturnu žilu kucavicu grada, stvorila se želja da bogatstvo kojem svakodnevno svjedočimo otkrijemo našim gostima i  turistima.“

Stara izreka kaže „Tko se jednom napije riječke vode kad tad će se opet vratiti“, nema sumnje da Rijeka ima svoj poseban šarm. Grad koji će vas iznenaditi, koji će vam ugoditi i koji će vaš boravak ispuniti lijepim dojmovima i uspomenama sada ima adut više.

Pod motom #lifeisatheatre popularni TEATRO LOUNGE BAR  ima novog člana obitelji, dan u Rijeci započnite buđenjem s najljepšim pogledom, pravi užitak za vas, ali i Instagram kadar kojem ćete teško odoljeti, uživajte!

Foto: Ivor Mažar

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori