Instagram interijer mjeseca: divan minimalistički stan u potkrovlju

@karlas_view

Lipnju se posebno veselimo, prije svega zato što u njemu i kalendarski započinje ljeto. Planiramo godišnje odmore, napuštamo gradske gužve, nosimo laganije odjevne kombinacije i domove dekoriramo u prozračnom stilu. Svi oni koji kriju strast prema interijerima i vole ga sezonski uređivati jedva su dočekali ljetne mjesece, baš poput Sandre – djevojke iz Hannovera čiji stan u potkrovlju smo izabrali za Instagram interijer mjeseca. Na profilu @karlas_view zavirite u svaki kutak divnog doma koji nas je osvojio na prvi pogled.

Minimalistički stan u potkrovlju

@karlas_view

Ona nije blogerica niti influencerica već netko s vizijom, strašću i ljubavi prema lijepom. Očigledno je da voli fotografirati i savršeno hvata kadrove iz svakog kutka. Bez toga njezin Instagram profil vjerojatno ne bi skupio tisuće ‘followersa’ no ono što nam je privuklo pažnju je odabir namještaja, detalja i svijetlih boja. Stan u potkrovlju već ima dovoljno dnevnog svjetla, no boje igraju ključnu ulogu pri uređenju životnog prostora. Tako bi čak i onaj stan s najboljim osvjetljenjem mogao ispasti tmuran – krivim odabirom glomaznog namještaja i općenito zagasitim nijansama.

Inspiracija za ljetnu rezidenciju

@karlas_view

Ako se spremate na uređenje vikendice, renovirate svoj dom na stalnoj adresi ili jednostavno volite gledati lijepo uređene interijere, ovaj stan u potkrovlju vizija je ljetnog sna. Minimalistički stil uređenja jedan je od onih s kojim ne možete pogriješiti i uvijek nas ponovno iznenadi koliko dobro može izgledati. Cijeli koncept zamišljen je kao ‘open space’ pa se prostrani dom čini još većim i prozračnijim. Komadi drvenog namještaja stopili su se harmonično s rustikalnim parketom. Već isprobana dobitna kombinacija, viđena bezbroj puta je bijeli namještaj, drveni elementi i mramorni komadi. Stolić za kavu u obliku kocke dao je jednostavnom uređenju modernistički, elegantni štih.

Dvoetažni ‘interior crush’

@karlas_view

Stan u potkrovlju proteže se na čak dvije etaže. Donji dio posvećen je dnevnom boravku, kuhinji i blagovaonici dok je gornji dio zamišljen kao spavaća soba, mali ured i kupaonica. Stepenice i nosive grede koje vode na galeriju nisu uglađene već pokazuju svu ljepotu onih ‘raw’ neobrađenih drvenih površina s blijedim, matiranim završetkom. Prelazak iz prostorije u prostoriju teče skladno i harmonično pa ćete cijelo vrijeme imati osjećaj kao da ste nošeni na nekom oblaku. Ljetnu atmosferu Sandra upotpunjuje staklenim vazama i raskošnim sezonskim cvijećem koje unosi dašak prirodnog zelenila u bijeli dom. Moto ‘manje je više’ u ovom se stanu još jednom pokazao kao recept za uspjeh.

@karlas_view
@karlas_view
@karlas_view
@karlas_view

Foto: Instagram (@karlas_view)

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori