Ključni korak na koji trebate obratiti pozornost kod preuređenja doma

Porast napona uzrokovan munjama, može oštetiti vrijedne video ili audio sustave za kućnu zabavu, dok iznenadni nestanak struje može skratiti vijek trajanja elektronike. Zaštitite svoju obitelj i vrijednosti u domu u svakom trenutku novom generacijom instalacijskih elektroničnih sustava.

Oaza mira i tišine u kojoj svakodnevno uživamo u društvu najmilijih te čuvamo naše nenadomjestive dragocjenosti i sjećanja. Tako bismo u jednoj rečenici najbolje mogli opisati siguran dom, mjesto u kojemu se nalazi sve što nam je srcu drago.

No, jeste li ikada razmišljali kako bi vaš sustav električnih instalacija mogao ugroziti tu sigurnu okolinu? Razvojem tehnologije očekujemo i da naši električni instrumenti budu sigurniji, štiteći nas opasnosti od strujnog udara ili opasnosti od požara uslijed neispravnih i preopterećenih električnih instalacija. Iako lokalni propisi o sigurnosti električnih instalacija i dalje napreduju, danas postoje mnoge opasnosti na koje trebamo obratiti pozornost. Jer, u stvarnosti kvarovi u električnim instalacijama uobičajena su pojava i do nezgode često dolazi bez ikakvih prethodnih upozorenja.

Preuređenje doma savršeno je vrijeme da provjerite i poboljšate svoje električne instalacije. Odlučite li se na takav korak, Schneider Electric, svjetski predvodnik u digitalnoj transformaciji upravljanja energijom i automatizaciji, može vam pomoći da svoj dom učinite još sigurnijim.

Pametni proizvodi i rješenja kompanije Schneider Electric u vašem domu pružaju tri razine zaštite.

Acti 9 minijaturni prekidači (MCBs) štite vaše električne instalacije od nedozvoljenog opterećenja i eventualne pojave požara. Acti 9 uređaji za diferencijalnu zaštitu (RCDs), popularne FID sklopke, zaštitit će vas i vašu obitelj od opasnih posljedica istjecanja električne energije uzrokovanih direktnim ili indirektnim dodirom oštećenih vodiča i neispravnih kućanskih uređaja. Utičnice sa zaštitnim poklopcima su već odavno postali obavezan dio električnih instalacija u prostoru korisnika. Acti 9 uređaji za prenaponsku zaštitu (SPDs) pružaju zaštitu osjetljivih uređaja od smetnji u napajanju i udara groma.

Svi ovi uređaji, profesionalno instalirani od strane kvalificiranog električara, čine sustav koji Vam osigurava pouzdano i sigurno napajanje električnom energijom.

Tradicija duga više od 120 godina jamstvo je kvalitete u kreiranju proizvoda koji su prilagođeni uvjetima i najzahtjevnijih okruženja, te istovremeno zadovoljavaju najviše standarde sigurnosti i pouzdanosti.

Kroz široku distributersku mrežu proizvodi kompanije Schneider Electric dostupni su u specijaliziranim trgovinama u cijeloj Hrvatskoj, a kompletnu ponudu možete vrlo jednostavno istražiti i na https://www.schneider-electric.hr/hr/.

Foto: Schneider Electric

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori