Prva kolekcija H&M Home namještaja izgleda odlično

H&M Home, linija za dom poznatog švedskog brenda, počela je sramežljivo, sa samo jednom trgovinom u centru Stockholma, uklopljenom u klasični H&M koncept, no kroz nekoliko godina stasali su u punokrvni brend koji kupci obožavaju. I taj su momentum iskoristili da se dalje razvijaju, stalno donoseći nešto novo i uvijek u trendu. Ova je godina označila širenje njihovog asortimana iz čisto dekorativnog u funkcionalni – na tržište su lansirali prvu liniju namještaja i rasvjete koja izgleda odlično.

H&M Home namještaj

Početkom kolovoza ona se našla u odabranim H&M Home trgovinama na europskom tržištu, dok brend planira otvaranje dodatnih concept storeova ove jeseni. U skladu s aktualnim trendovima i svojim skandinavskim nasljeđem predstavili su nekoliko stolića, ogledala, stolaca i rasvjetnih tijela modernističkih i stylish linija.

Koristeći materijale poput drveta, čelika, mramora, kolekcija donosi dva stilistička smjera – moderni minimal i ženstveni rustikalni stil s pomakom. U nastavku razgledajte fotografije, već vidimo da bi s guštom mnoge od ovih komada uklopili i u svoje interijere.

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori