Otvoren 3. sajam InDizajn – Festival modernog doma

Ivana Husar Mlinac, Martina Tomčić Moskaljov

InDizajn u Areni

Jesen je sad već tradicionalno rezervirana za sajam InDizajn-festival modernog doma, koji je i ove godine okupio brojne izlagače, dizajnere i kreativce. Tijekom četiri dana, na sajmu će biti predstavljen niz noviteta iz svijeta interijera, zanimljivih sadržaja i kreativnih radionica.

Iva Radić, Nataša Brunović, Mirjana Mikulec

Otvorenju sajma interijera prisustvovale su i osobe iz javnog života. Inspiraciju za opremanje svog doma pronašle su Iva Radić, Indira Levak i suprug Miroslav, Antonija Stupar Jurkin, Ivana Husar Mlinac, Martina Tomčić Moskaljov i mnogi drugi.

“Treću godinu zaredom imam čast otvoriti InDizajn festival modernog doma za koji vjerujem da može puno ponuditi svim posjetiteljima i sigurna sam da će svatko pronaći nešto za sebe. Mogu slobodno reći da ponuda i interes za uređenje interijera nisu nikad bili na višoj razini, a Hrvatska, odnosno domaće tvrtke imaju itekako što pokazati.“

Mirjana Mikulec i Antonija Stupar Jurkin

Festival traje do nedjelje

Izjavila je organizatorica sajma, Mirjana Mikulec i te dodala kako se na sajmu može pronaći doista sve za opremanje interijera, od dekoracija i namještaja pa sve do gradivnih materijala. Tu je i bogati fond nagrada za posjetitelje u visini od 100 000kn, izložba grafika mladih umjetnika, dječji kutak za najmlađe, ali i odlični sajamski popusti koji će razveseliti sve koji prije zime namjeravaju dotjerati svoj dom.

Kakvi nas trendovi čekaju ove jeseni doznajte ovdje, a sajam možete posjetiti do nedjelje, svakim danom od 10 do 20 sati.

Foto: Darko Mihalić

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori