Trenutno najpopularnija H&M kolekcija za dom

A post shared by • RIOCO • (@riocs) on

S obzirom da na našim prostorima nema fizičke trgovine, možda nisu svi prepoznali potencijal H&M Home odjela u onolikoj mjeri koliko vole H&M modnu diviziju. No taj se ogranak poznatog švedskog giganta svakom sezonom sve više razvija, uvelike prati trendove te na tržište lansira cijenom pristupačne stylish komade za dom. Uostalom, kao što je i slučaj s odjevnim komadima.

Točkice u kuhinji i sobi

Otkako na njihovoj stranici postoji galerija #HMxME itekako dobro možemo pratiti najpopularnije kolekcije koje H&M lansira, na modnom i na planu uređenja interijera. A ovog su proljeća to definitivno točkice u svim svojim oblicima. Kao pravilni oblici na šalicama, tanjurićima i zdjelicama te u obliku prskane boje na bijeloj pozadini.

Rustikalni osjećaj daje sam dizajn komada koji nisu savršeni, izrađeni su u “homemade” stilu te se lako mogu uklopiti u ono što imate kod kuće. Uglavnom su megapopularne točkice aplicirane samo na komade za kuhinju, no mogu se pronaći i na tepisima i ručnicima. Pročešljajte službenu H&M Home stranicu i pronađite svoj omiljeni dizajn.

Foto: Instagram

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori