Zavirite u divan artistički stan njemačke dizajnerice interijera

Ako volite umjetnost i arhitekturu sinergija u ovom domu osvojit će vas na prvi pogled. Mnogi će reći kako je ustvari i logično da baš dizajnerica interijera ima artistički stan. Profila koji nam služe kao inspiracija za uređenje interijera, na društvenim mrežama ne nedostaje. No, već smo se pomalo zasitili određenih stilova i tražimo nešto ‘više’. Savršen omjer pronašli smo u stanu njemačke dizajnerice interijera koja se na Instagramu krije iza umjetničkog imena Mareike.

Neki dijelovi stana izgledaju nedovršeno sa slikama po podu i metarskim žicama koje se protežu od utičnice do rasvjete. Čiste linije i detalji koje ne viđamo svaki dan interijeru daju ‘ono nešto’. Baš u njima leži tajna kako u domu kreirati osjećaj dobrodošlice koji osjetimo čak i preko slika.

Artistički dom u kojem volimo svaki kutak

Svaki element ovog interijera zrači profinjenošću. Dizajnerica je svoju ljubav prema klasici uspješno pretočila u nekoliko kvadrata svoga doma. Visoki stropovi, bordure i široki okviri na vratima daju mu kraljevski štih, a cijelu priču zaokružuje parket u toploj boji karamele. Iako su zidovi sivkasti, artistički dom sve je samo ne bezličan. Naime, dizajnerica je šarm unijela detaljima i umjetničkim djelima koji prostor čine unikatnim. Dnevni boravak ima dva segmenta koji privlače pažnju, a to su zeleni kamin i jednostavna polica za knjige koju krase šarene korice, posložene po bojama.

Savršen spoj klasike i apstraktne umjetnosti

Neki će ga opisati minimalističkim, no mi bismo rekli da je ovaj dom skrojen baš po mjeri. Sofisticirani interijer ima tek nekoliko masivnih komada namještaja u tonovima parketa, a zidove krase apstraktna umjetnička dijela u veselim bojama. Kako cijeli stan ne bi bio hladan, interijerka je suptilno kroz detalje rasporedila boje po prostoru.

Svijeće u interijeru uvijek su dobrodošle, a ako vam nedostaje inspiracije kako ih rasporediti, pronašli smo ga u dnevnom boravku njemačke dizajnerice. Divan pogled na gradske krovove, dodatno je uljepšala klupica prepuna bijelih svijeća. Donosimo malo uvijek potrebne inspiracije koju smo ovog puta pronašli u savršenom spoju jednostavnosti, klasike i umjetnosti.

 

Foto: Instagram (@purbeck.stone)

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori