‘Coffee table’ knjige koje viđamo u najljepšim interijerima

Na Instagramu svakodnevno viđamo divne domove čiji interijeri nas inspiriraju. Uskoro ćemo se pozdraviti sa zimom i posvetiti se svim onim aktivnostima koje donosi toplije vrijeme. Mnoge će sunce, potaknuti da se posvete preuređenju doma i unesu dašak svježine u svoje stanove. Coffee table knjige su detalj u domu koji će podići dojam na luksuznu razinu. Trendseterice osim svojim raskošnim ormarima posebnu pažnju pridaju dekoriranju stolića i polica coffee table knjigama.

Kako im i samo ime kaže, ideja je da ih držite na stoliću za kavu. Njihova funkcija više je dekorativna iako će svatko rado prolistati divne korice dok ispija poslijepodnevnu šalicu omiljenog napitka. Coffee table knjige su i stilski simbol, znak svojevrsnog prestiža.  Kako prema vlastitim interesima izabrati onu koja će osim estetskog dojma biti i korisna, doznajte u nastavku.

‘Coffee table’ knjige za one koji vole putovati

Ako volite avanture, putovanja, daleke destinacije i krasne fotografije očaravajućih pejzaža, ove coffee table knjige postat će vaš favorit. Potražite inspiraciju za novi pothvat s omiljenom osobom ili prijateljima. Ideja ne nedostaje, a čak i ako ne planirate uskoro pakirati kofere, uživat ćete listajući ove knjige.

Za trendseterice

Moda je uvijek dobra tema za razgovor uz kavu. Neka od najpoznatijih imena kultnih modnih kuća dobila su svoje naslove. Ako volite taj glamurozan svijet i zanimaju vas zakulisne priče, biografije poznatih ‘it’ djevojaka i tajne koje stoje iza njihovih najljepših kreacija i revija, ove coffee table knjige listat ćete svakog dana iznova.

Za ljubitelje umjetnosti i arhitekture

Bez obzira na to jeste li samo znatiželjni ili pak strastveno volite umjetnost, arhitekturu i interijere coffee table ove tematike mogle bi vas još više intrigirati. Za traženje inspiracije najčešće posegnemo za društvenim mrežama, no možda se neka odlična ideja skriva između stranica ovih knjiga?

 

Foto: Instagram

 

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori