Jedna od najljepših Airbnb kuća inspirirana je filmovima Wesa Andersona

Genijalni um Wesa Andersona iznjedrio je filmove čiji su zanimljivi likovi, isprepleteni u vrlo neobičnim, ali toplim pričama, oduševili publiku i kritiku. Dio Andersonove genijalnosti i čari njegovih filmova zasigurno se nalazi i u njegovom izuzetnom osjećaju za estetiku. Pomno kolorirani filmovi, u svoj svojoj oku ugodnoj simetričnosti, nepresušan su izvor inspiracije bilo da govorimo o modnom stilu ili uređenju interijera. Filmovi poput The Grand Budapest Hotel, The Royal Tenenbaums i Moonrise Kingdom poslužili su kao inspiracija za uređenje jedne od najljepših Airbnb kuća.

Kuća gospodina Andersona

Smještena na otoku Prince Edward u Kanadi, kuća gospodina Andersona, kako ju naziva njezina vlasnica Dayna, stara je više od sto godina, no u potpunosti je preuređena kako bi odgovarala svakoj potrebi i želji modernog putnika. Osim što je modernizirana, ova kuća ima i jedan od najimpresivnijih interijera koje ćete imati prilike pronaći na Airbnb-u, a koji je u potpunosti inspiriran filmovima redatelja Wesa Andersona.

Kao velika obožavateljica poznatog redatelja, Dayna je oduvijek htjela biti dio obitelji Tenenbaum, putovati u The Darjeeling Limited vlaku, odsjesti u The Grand Budapest Hotelu i pridružiti se Samu i Suzy u njihovim avanturama. Kako bi dašak magije filmova Wesa Andersona unijela u svoj život, Dayna je odlučila u potpunosti preurediti stoljetnu kuću i pretvoriti ju u odu omiljenom redatelju.

Uređenje svake od soba inspirirano je jednim od Andersenovih filmova. Od palete boja do dekoracije u kojoj ćete u trenu prepoznati reference na likove i scene ako ste, baš poput Dayne, ljubitelji američkog redatelja, svaki je prostor promišljen i uređen do posljednjeg detalja. Zašto ne biste odspavali u Camp Ivanhoe spavaćoj sobi, slušali ploče u predsoblju inspiriranom Suzy Bishop, imali filmsku večer u The Life Aquatic dnevnom boravku i uživali u opuštajućoj kupki u Grand Budapest kupaonici?

Ako planirate skori posjet Kanadi, otok Princa Edwarda i kuća gospodina Andersona nešto su što nećete htjeti propustiti. Njezin divan interijer otkrijte u nastavku, a više detalja možete pronaći ovdje.

Foto: Airbnb

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori