Shopping novosti na Instagramu

 

S obzirom na to da je online shopping postao veliki dio naših života, a često se odvija baš putem mobilnih telefona, ne čudi kako već postojeće aplikacije razvijaju nove alate kako bi kupovina bila što jednostavnija.

Instagram je jedna od najmoćnijih društvenih mreža što se tiče shoppinga, pogotovo odjeće i modnih dodataka. Dokaz tome su brendovi koji svoje komade prezentiraju kroz influencere i blogere znajući da je dovoljno da publika vidi jednu fotografiju i da im prodaja naraste. Vezano je to uz realnost kupovine, kad vidimo komad uživo, smješten u odgovarajuću scenografiju, odmah ga poželimo. I to brend ambasadori jako dobro znaju.

instagram-shopping-naslovna

Zato Instagram sada želi dodatno olakšati shopping testirajući nove mogućnosti s nekolicinom brendova kao što su Kate Spade, JackThread, Warby Parker… Fotografije koje će brendovi objavljivati imat će posebnu ikonu, a kad kliknete na nju otkrit će vam označene predmete, njihovu cijenu i link će voditi na stranicu gdje možete kupiti konkretan komad. To će uvelike olakšati potragu za sitnicom koju smo zamijetili na nečijem profilu, a pritom nećemo morati izlaziti iz aplikacije i tražiti sami.

Foto: Instagram

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori