Idealan hotel za vikend u Ljubljani

hotel-lesar-ljubljana-1

Lesar Hotel Angel luksuzan je boutique hotel koji se smjestio u restoriranoj srednovjekovnoj kući u starom gradu. Ljubljana je odlična vikend destinacija i ako ju ovih dana planirate posjetiti, možete odsjesti u ovom nadasve ugodnom ambijentu, koji osim divnog uređenja posjeduje i svoj vlastiti vrt.

hotel-lesar-ljubljana-2

Intimno okruženje i opuštena atmosfera dozvoljavaju pravo istinsko uživanje i odmor s pogledom na ljubljanski Gornji trg i njegovu šetnicu.

hotel-lesar-ljubljana-3

Osim vrta, Lesar Hotel Angel ponosi se i na svoj veliki lounge dio koji se prostire na cijeloj jednoj etaži, s pogledom na trg i ‘open space’ kuhinjom gdje se gosti mogu poslužiti velikom ponudom ukusne domaće kuhinje.

hotel-lesar-ljubljana-3

Na izbor imate šest tipova soba među kojima je i penthouse apartman, a svaka od njih ima podno grijanje u kupaonici, mini bar, wi fi i king size veličinu kreveta.

hotel-lesar-ljubljana-4

Osim toga, udobnost je u svakom detalju i sam poged na ove fotografije zove na odmor u Ljubljanu. Saznajte više na službenoj stranici hotela.

hotel-lesar-ljubljana-8

hotel-lesar-ljubljana-6 hotel-lesar-ljubljana-5 hotel-lesar-ljubljana-7

Foto: Facebook

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori