Hohcajt sprema drugačiju Božićnu zabavu u Botaničaru

HOHOhohcajt

U moru božićnih tuluma i domjenaka, jedan nam je privukao pažnju jer spaja nespojivo. Na redu je još jedan hohcajt ili bolje reći HOHOhohcajt, u subotu 22. prosinca od 17 h u Botaničaru! Glavni je cilj, osim dobre zabave, pobjeći od adventske gužve i hladnoće u sigurnu zonu Botaničara, zaštiti uši od standardnih božićnih hitova koje ste čuli i previše puta u posljednjih mjesec dana.

Za glazbu su zaduženi lokalni DJi hrwoE i Werft, uz gosta iznenađenja iz Bruxullesa – DJ AVL! Obećali su ples i glazbu bez božićnih hitova, bit će to ”Jingle bells free” zona.

Božićno je vrijeme nazdravljanja i veselja te ovaj put hohcajt časti posjetitelje jednim posebnim koktelom. Spretni barmeni iz Botaničara zmiksali su koktel u kojem su glavne zvijezde Campari i Tanqueray gin. Campari je jedan od najboljih Aperitivo na svijetu, simbole je talijanske profinjenosti i stila.

U sklopu priprema za nadolazeći maraton božićnog prejedanja, hranu ovaj put priprema Janja Benić, pokretačica bloga Spoons and scales. Njene fotke i recepti već mjesecima izazivaju zazubice.
Za kraj, ekipa hohcajta vas poziva da obučete svoje najružnije božićne džempere jer najružniji džemper osvaja piće po izboru. HO HO HO(hcajt)!

Više informacija potražite na FB eventu.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori