Ne zaboravite na još jedan koncert Editorsa u Tvornici

Miljenici zagrebačke publike Editors vraćaju se u Tvornicu Kulture 2. prosinca. Britanski dark indie majstori u Zagreb dolaze u sklopu velike europske turneje na kojoj promoviraju novi album “In Dream”.

editors2

Peti studijski album Editorsi su sami producirali, a po izlasku je dobio pohvale za sjajnu produkciju, odvažnost i okarakteriziran kao jako zreo i do sada najraznovrsniji album benda. Po riječima frontmena Tom Smitha na albumu “In Dream” željeli su pokazati da glazba može biti i pop i eksperimentalna. Od početne sanjive, elektronske “No Harm”, orkestralne i dramatične “‘Salvation”, prekrasne “At All Cost”, trijumfalne “Marching Orders” sve do “Ocean of Nights” ili pak “Our Love”, novi album je atmosferičan, tekstualno i vokalno jak te praćen elementima popa i elektronike.

editors

U svojoj biografiji Editors već imaju tri upisana nastupa u Zagrebu od kojih je najsvježiji onaj rasprodani iz rujna prošle godine. Tom Smith, Russell Leetch, Ed Lay, Justin Lockey i Elliot Williams dobro su upoznati s pozornicom Velikog pogona kojoj se vraćaju na jednom od najvećih zagrebačkih koncerata za kraj godine.

T.B.
Foto: Facebook

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori