Grif je nova mikropivovara u Ilici

Grif 2

Na adresi Ilica 224 u Zagrebu se otvorila mikropivovara jako fora imena – Grif. Pive koje Grif kuha obradovat će svako nepce iskusnog pivopije. U ponudi su Pilsner kao dokaz znanja, IPA kao dokaz izraženog karaktera te sezonsko pivo kojim dokazujemo da držimo pivske konce čvrsto u rukama i kuhamo kao veliki.

Mikropivovara Grif

Grif donosi nove pive, a posebno se ističe njihov novi Vanilla Bourbon Oak Porter. Za njega su koristili šest vrsta slada, među kojima se ističu arome pržene kave i tamne čokolade. Već ga možete kušati u popularnim zagrebačkim kafićima The Beertija, Pivana i Vinylu. Također Grif donosi i pivu NEIPA s četiri vrste hmelja –  Magnum, Galaxy, Simcoe i Ella – koji daju karakterističan miris tropskog voća, arguma i cvijeća. Ako ste u blizini navedenih lokala svakako svratite na Grif, a za sve novosti posjetite njihovu Facebook stranicu.

Grif 1

Grif 4

Grif 3

Foto: Grif

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori