Google ima novu chat aplikaciju – hoće li zaživjeti?

allo-1

Nakon mjeseci najave i teasera iz Googla, najnovija aplikacija Allo je napokon tu. Allo je aplikacija koja ima stvarno nekoliko jako cool značajki koje ‘chatanje’ čine bržim i zabavnijim. Osnovna značajka jest da ima integrirane glasovne poruke koje se mogu slati i tijekom grupnih poruka, također donosi i tražilicu koja efikasno pretražuje razgovore i poruke što se prije nije moglo u usluzi Google Hangouts, već je korisnik morao sam ‘scrollati’ unazad i pretraživati poruke.

Paket stickera razveselit će sve koji vole svoje konverzacije začiniti emotikonima, gifovima i raznim naljepnicama, a posebna značajka je da sami možete crtati po slikama i editirati ih po želji. Dnevni podsjetnici Google Asistanta iznimno su korisni, a aktitviraju se jednostavnim traženjem Allo da izvrši zadatak slanjem zatražene pomoći ili odgovora.

allo-2

No, možda najbolja značajka ove aplikacije jest tajni ‘incognito chat’ kojima čak niti Google nema pristup. Sve je end-to-end inkriptirano i poruke se brišu same nakon nekog vremena – automatski je namješteno da se brišu nakon jednog sata, no možete sami namjestiti neko drugo vrijeme koje vama više odgovara – raspon je velik od 5 sekundi pa do tjedan dana.

google-allo

Foto: Google Allo

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori