Što ćemo od sljedeće godine slaviti 21. lipnja?

Zahvaljujući Somersbyju prvi dan ljeta proglašen Danom optimizma te službeno ulazi u globalni kalendar Days of the year.Prvi dan ljeta, 21.lipnja, od ove godine je i Dan optimizma – što će kroz kratko vrijeme biti upisano i u poznati kalendar Days of the year. Na taj način i službeno će biti potvrđena Somersby inicijativa za optimizam, koja je u proteklim tjednima okupljala optimiste i sve one koji će to tek postati.

Somersby – Dan optimizma

U svijetu u kojem sve postaje ozbiljnije nego ikad, Somersby cider je ovom inicijativom potaknuo ljude da uživaju u bezbrižnom osjećaju zajedništva i nađu razloga za osjećaj radosti i pozitivno razmišljanje. Činio je to kroz online kampanju, ali i akcijom plaćanja dnevnih parkirnih karti u centru Zagreba, koja je mnoge razveselila.

Inicijativa da 21.6. bude proglašen Danom optimizma podržana je u kratkom razdoblju s više od 38.000 lajkova, koji su skupljeni na stranici Optimizam.hr. Time je novi Dan optimizma zaslužio svoje mjesto u popularnom globalnom kalendaru. Kako bi proslavio optimizam, Somersby je na Dan optimizma častio svoje fanove i sve one koji će to postati sa stotinama malih Somersby limenki, donoseći time mjehuriće optimizma na ulice naših gradova. Ako već niste nazdravili Danu optimizma, učinite to jednim od četiri okusa Somersby cidera, koji pružaju savršeno ljetno osvježenje.

Foto: PR

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori