Omiljena zagrebačka pekarnica Korica se uskoro otvara na još jednoj lokaciji

Korica
@shotspot

Otkako se otvorila, artisan pekarnica Korica u Preradovićevoj 39 osvaja ljubitelje kvalitetne i jako fine izrade kruha. A osim kruha, oni u ponudi imaju još nekoliko proizvoda koji su odmah dobili status broja jedan, možda u cijelom gradu. Croissant s bademima, rolica s cimetom i cruffini s različitim dekadentnim punjenjima samo su neki od bestsellera iz njihove ponude zbog kojih se isplati prošetati do centra grada i Korice.

Njihov fotogeničan i ukusan baguette, baš kao i sve slatke i slane favorite, uskoro ćete moći pronaći na još jednoj lokaciji u Zagrebu – u Martićevoj ulici.

Korica
@iwaiva

Pekarnica Korica uskoro otvara svoj drugi lokal

Tri godine nakon otvorenja u Preradovićevoj ulici, pekarnica Korica spremna je za još jednu avanturu koja će obogatiti zagrebačku gastro scenu – otvorenje svojeg drugog lokala. Nova Korica smjestit će se u Martićevoj ulici, a njezino je otvorenje planirano do 1. ožujka 2020.

Korica
@korica.hr

Foto: Instagram

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori