Kutija iznenađenja skriva najfinije okuse za popodnevnu čajanku

Ritual ispijanja čaja od davnina je poznat. Najpoznatiji je u britanskoj kulturi gdje se čajanka tradicionalno održava u poslijepodnevnim satima uz prikladne zalogajčiće i deserte. No, još od antičkih vremena čaj je posebno cijenjen zbog blagotvornog učinka na zdravlje. Pravi, ‘čisti’ listići čaja ubire se sa biljke Camellia sinensis. Stoga se čaj koji dolazi od neke druge biljke najčešće naziva infuzijom ili biljnim čajem. Osim što je omiljen napitak diljem svijeta koji se konzumira od jutra do zore, organizacija čajanke uz najfinije okuse iz kutije iznenađenja Sips by pretvara se u nezaboravno iskustvo. O čemu se točno radi, pročitajte u nastavku priče.

Čaj u kutiji iznenađenja

Iznenađenja u lijepim kutijicama uglavnom povezujemo s bombonijerom. Svaka zapakirana čokoladica iznenadi nas novim ukrasnim omotom i drukčijim okusom. Američki brend koji se bavi proizvodnjom čaja upotrijebio je ideju ‘bombonijere’ na drugačiji način. Sips by osnovalo je nekoliko čajoljubaca i na kreativan način su poslijepodnevnu čajanku odlučili pretvoriti u aromatično, zabavno iskustvo. Na raspolaganju su vam čajevi svih aroma u vrećicama i listićima te najslađim paketićima, personaliziranim baš po vašoj želji. Na službenim stranicama možete se pretplatite na kutiju iznenađenja, a potom će vas kontaktirati stručna osoba iz čajnog tima. Nakon što ih upoznate s vašim omiljenim ukusima i navikama na adresu će vam poslati 4 vrste čaja pripremljenih samo za vas.

Popodnevna čajanka uz najfinije mirise


Za ispijanje čaja nije potreban poseban povod. Topla šalica aromatičnog napitka uljepšat će svaki dio dana, a kada se ispija u dobrom društvu ugođaj je još veći. U prošlosti se čajanka koristila kao formalna prigoda, a do danas se održava u skupim hotelima koji imaju takozvane tea rooms prostorije za ritual ispijanja čaja. Danas je čajanka poznatija pod terminom tea party, a podrazumijeva okupljanje prijatelja uz lagane razgovore, mini sendviči i pogačice s maslacem i domaćim džemom. Zavirite na njihov Instagram profil i odaberite najljepše šalice iz kojih će ispijanje čaja postati najdraži ritual u danu. Sips by osvojit će sve ljubitelje čaja selekcijom najfinijih aroma, šarmantnih vrećica i personaliziranih kutija. Svaka vrećica donosi novo iznenađenje koje ćete osjetiti tek kada ju potopite u kipuću vodu.

Foto: Instagram

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori