Prvi café modnog brenda Jaquemus je Instagram raj

Malo toga što je francuski dizajner Simon Porte Jacquemus lansirao u ime svojeg brenda Jaquemus nije dostiglo kultni status u posljednje dvije godine, od apsurdno velikog šešira do jednako tako apsurdno minijaturnih torbica. No osim što se priča o njegovim modnim dostignućima, od kraja ožujka vlada uzbuđenje oko još jednog njegovog projekta. Naime, u suradnji s prepoznatljivim pariškim restoranom Caviar Kaspia, otvorio je svoj café, smješten unutar novog prostora kultne robne kuće Galeries Lafayette na jednako kultnoj aveniji Champs Élysées.

Café Citron

Kao i sve vezano uz Jaquemus, Café Citron je ubrzo postao Instagram hit. I ne iznenađuje zašto jer radi se o zaista divnom interijeru. Okružen visokim prozorima, dopušta sunčevoj svjetlosti da pada na drvene i mramorne stolove, a drveni stolci s rattanom i juteni tepisi samo naglašavaju prirodnu i rustikalnu mediteransku notu cijele prostorije. U skladu s imenom, Café Citron je dodatno ispunjen drvećem limuna u terakota posudama za još jedan fotogeničan moment.

No, nije samo prostor ono što hvale oni koji su ga posjetili, već i hrana. Jednostavni zalogaji, sendviči, jaja, mozzarella s rajčicom, slastice, izgledaju savršeno, a navodno imaju još i bolji okus. Svakako posjetite Café Citron ako se ovog proljeća nađete u Parizu!

Foto: @citronparis

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori