Festival hrane i filma u Zagrebu

Coca Cola Film Festival Zagreb ljetni je gurmanski festival na otvorenom od 11. do 20. rujna posvećen filmovima u kojima hrana igru glavnu ulogu. Posjetiteljima garantira nezaboravno filmsko gastro iskustvo koje povezuje dvije umjetnosti – filmsku s onom spravljanja hrane.

foodfilm

Coca Cola Food Film festival Zagreb sastoji se od sajma najboljih i najkreativnijih zagrebačkih restorana/bistroa/slastičarni, vinara, maslinara, OPG-ova i ostalog povezanog s kulinarstvom uz večernje projekcije foodie filmova poput Čokolade, Jiro dreams of sushi, Chef, Julie i Julia, Haute Cousine i Big nighta na otvorenom (Zrinjevac) uz koje posjetitelji mogu uživati u prigodnim CCFFF menijima.

aplikacijehrananaslovna

Uz zanimljivu hranu i piće po povoljnim cijenama naših gastro kućica te najpoznatije foodie filmove, na CCFFF-u održavati će se i kulinarske i vinske radionice, gastro promocije te gostovanja poznatih svjetskih chefova i glumaca iz nekih od prikaznih filmova…

le chocolat

Svi posjetitelji doživjeti će višeosjetilno iskustvo gdje će najbolji zagrebački bistroi i restorani pripremaju hranu koja se priprema i na velikom platnu. Ulaz na CCFFF Zagreb u potpunosti je besplatan, a više informacija o projekcijama saznajte na foodfilmfestivalzagreb.hr.

Foto: Shutterstock, Facebook

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori