Detalji za dom za velike i male

fino 3

Fino Fino slovenski je brend koji donosi preslatke, divne predmete i accessories za dom. Ili kako bi oni sami istaknuli – sve fino za dom!

fino 2

fino 4

Brend je nastao sasvim slučajno, iz potrebe za dekoriranjem doma s posebnim i drugačijim predmetima kao što su jastuci, girlande, okviri za slike ili fotografije sa zanimljivim i duhovitim porukama, originalni, maštoviti mobili, privjesci za ključeve u obliku ‘polka dot’ oblaka, a svi predmeti dizajnirani su da zajedno čine jednu nenametljivu i jako šarmantnu vizualnu cjelinu.

fino 5

fino 6

Instantno će unijeti vedrinu u vaš prostor, razvući osmjeh na lice i pozvati vas da se poigrate s njima ili da ih zagrlite. Odličan su poticaj na dječju igru i djelomično neki mogu i zamijeniti neke od dječjih igračaka.

fino 7

fino fino 1

Izbor je stvarno veliki, od šarenih, monokromnih, crno-bijelih jastuka, malih tekstilnih srca kao zanimljivo dekorativno rješenje na stolu, polici ili u staklenoj posudi, tekstilni mobili u obliku kišnog oblaka… samo su neki od genijalnih rješenja za prostor.

fino 8

fino 9

Što sve možete naći u ponudi brenda saznajte na njihovoj Facebook stranici.

fino 10

fino 11

fino 12

fino 13

fino 14

fino 15

fino 16

fino 17

Foto: Facebook

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori