Sutra počinje festival kave u Opatiji

Što ako biste ovog vikenda malo pričekali prije nego što popijete jutarnju kavu, te se umjesto na špicu uputili do Kvarnera? Naime, Opatiju će ovog vikenda, 11. i 12. travnja, obaviti mirisi mnogima najdraže gorkaste arome svježe pržene i kuhane kave na još jednom Festivalu kave. Sam će festival popratiti brojna događanja, poput izložbe dizajnerskih šalica za kavu brenda Illy ili kave “to go” koja će doslovno biti u pokretu – na biciklima diljem grada.

opatija

Mnoge će tradicionalne opatijske kavane i caffe barovi u svoju ponudu uvrstiti posebne delicije s kavom kao jedinstvenom temom. Napici od kave, kolači od kave, natjecanja u crtanju kavom, jelovnici u restoranima uz dodatak kave… Sve vas to čeka na ovogdišnjem Festivalu kave. Idealna je ovo prilika za kratki vikend izlet, pa čak i samo jednodnevni i vožnju opatijskom rivijerom uz šetnju te degustaciju finih slastica uz šalicu kave. Još ako zasja sunce i dobijete priliku kavu ispijati na terasi s pogledom na more, zasigurno ćete napuniti baterije za barem nekoliko narednih dana.

Cijeli program Festivala kave za 2015. godinu pronađite ovdje.

opatija

Foto: Creative Commons, Opatija-tourism.hr

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori