Ekskluzivno predstavljanje legendarnog belgijskog piva

U jedinstvenom i mističnom ambijentu Kule Lotrščak u Zagrebu, sinoć je održano ekskluzivno predstavljanje Grimbergena, legendarnog belgijskog samostanskog piva koje je od sada dostupno i na hrvatskom tržištu. Među odabranim uzvanicima koji su imali čast prisustvovati ovom, za ljubitelje dobre kapljice, velikom događaju bili su Miran Kurspahić, Domagoj Jakopović Ribafish, Antonio Franić te mnogi drugi.

Miran Kurspahić

Miran Kurspahić

Upravo su oni prvi u Hrvatskoj krenuli na putovanje u Grimbergen svijet, probavši tri nova okusa – Blanche, Blonde i Double Ambree. Da se radi o legendarnom samostanskom pivu, govori i činjenica da je njegova proizvodnja počela prije više od 900 godina u drevnoj belgijskoj opatiji u Grimbergenu, gdje se tajni recept čuvao desetljećima. Od danas, nakon mnogih zemalja svijeta, ono je dostupno konačno i u Hrvatskoj.

Okupljeno odabrano društvo uživalo je, u posebno za ovu priliku, osmišljenim delicijama, nadahnutim receptima iz samostanskih kuharica koje potpisuje chef Marin Medak te u izvrsnoj glazbi dj-a Eddyja Ramicha.

Antonio Franić

Antonio Franić

Domagoj Jakopović Ribafish

Domagoj Jakopović Ribafish

Davor Meštrović

Davor Meštrović

Enes Vejzović

Enes Vejzović

grimbergen1

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori