Znamo kako i gdje je najbolji provod idućeg tjedna

Raspored dobrih događanja počinje već večeras, a gdje, kako i kada ćemo ići na koncerte, koktel, predstave i dobar provod općenito – saznajte u nastavku!

Queer Zagreb Sezona

Queer Zagreb Sezona, u organizaciji udruge Domino, od 17. do 24. svibnja svojim programom uljepšava proljetne dane u hrvatskoj metropoli tijekom osam dana obilježenih estetikom koja se poigrava žudnjama, identitetima i snovima.

Queer će predstaviti umjetnost drevnog Japana, bavit će se temama seksualnog zadovoljstva, trans identitetima, europskim suvremenim plesom i eksperimentalnim kazalištem te će obilježiti pedeset godina Woodstocka. Umjetnici dolaze iz desetak zemalja svijeta i veselimo se brojnim festivalskim gostima i gošćama kao i vjernoj queerovoj publici.

Dominovi festivalski programi dio su Inicijative umjetnost dostupna svima prema kojoj se ulaznice samo rezerviraju na mail udrugadomino.marketing@gmail.com, a po izlasku s predstave svaki posjetitelj sam upisuje cijenu na ulaznicu ovisno o svojim mogućnostima podrške odgledanom umjetničkom radu.

Detaljan program cijelog događanja cijelog tjedna, do petka 24. svibnja možete naći ovdje.

Cocktail Week Zagreb OPEN AIR 2019

Najveća koktel manifestacija u regiji i ove godine završava dvodnevnom koktel zabavom na otvorenom, a uloviti ga možete još danas!

Ove godine se selimo na vrh grada – Plato Gradec, a tamo vas očekuje 15 pop-up barova, hrpa gostujućih barmena i plejada zagrebačkih DJa.

Pripremite se za ovaj spektakl turom po 14 zagrebačkih barova čijih 24 barmena spremaju posebne koktele samo za ovu priliku.

Ulaz je besplatan, a kokteli povoljni. Više informacija nađite ovdje.

Art Zagreb 2019

Organizatori, složni u ideji da pokrenu tržište nekretnina u Hrvatskoj i da promoviraju galerije koje predstavljaju umjetnike koje zastupaju, drugu godinu organiziraju sajam kao mjesto međunarodne suradnje i platforme za mlade, domaće i strane, galerije i umjetnike, sa svrhom obogaćivanja umjetničke scene Hrvatske i regije. Još danas, posljednjeg dana Art Zagreba imate priliku posjetiti ovu manifestaciju.

Osim poznatih i etabliranih umjetnika, Art Zagreb je pozvao i studente umjetničkih akademija iz Zagreba, Berlina i Venecije na sudjelovanje na skupnoj izložbi.

Afirmirani umjetnici, talentirani studenti, predavanja i paneli s ljudima iz struke… treba li dodatan poticaj za dolazak na Art Zagreb?

Točan raspored i satnicu možete pronaći na www.artzagreb.com kao i na društvenim mrežama sajma.

Mistero Buffo

Virtuozna monodrama “Mistero Buffo” u izvedbi poznatog glumca Dražena Šivaka i režiji Lee Delong! Ne propustite večerašnju predstavu Kunst Teatra!

Ovaj komad jedan je od najvećih izazova za glumce. Kombinacija humora i tragedije, u zavođenju na tragu klaunova, harlekina i putujućih glumaca, ovih furioznih sat vremena uživanje je u igri Dražen Šivaka i lucidnosti Daria Foa.

Dario Fo, veliki glumac i pisac, bio je vrstan poznavatelj glumačke povijesti, pogotovo tradicije putujućih glumaca. U ovom tekstu, on je prikupio i obogatio tekstove iz vremena Srednjeg vijeka, tzv. misterije koji su za teme imali biblijske motive. Svojedobno, Dario Fo je imao velikih problema što se poigrao pričama iz Biblije, no optužbe o blasfemiji iz Vatikana nazvao je najboljim mogućim komplimentom.

Morrissey: England is Mine – besplatna projekcija

U nedjelju 19., ulovi zadnji svibanjski film u VIB-u, o glazbenom endemičnom genijalcu Morrisseyu, koji je uz The Smithse izgradio I zavidnu solo karijeru, a vječno će ostati jedan od najzanimljivijih glazbenih persona.

Mladi i introvertni Steven Patrick Morrissey je sramežljiv i nezadovoljan tinejdžer koji u 70im godinama 20. stoljeća živi u Manchesteru. Povučen i usamljen, noću sluša glazbu pa piše kritike u glazbenim novinama. Otac želi da nađe posao, majka ga podržava u njegovom pisanju, a on sam ne zna što želi u životu. Njegova prijateljica, umjetnica Linder Sterling, podržava ga u pisanju pjesama i tjera ga da počne nastupati. Mora početi zarađivati, mora se nekako uklopiti u društvo, te se posvećuje glazbi. To su bili, kasnije će se ispostaviti, počeci nastanka kultne engleske grupe The Smiths.

Davor Konjikušić: Priče o budućnosti

Gradska galerija Striegl predstavlja izložbu suvremenog hrvatskog fotografa Davora Konjikušića pod nazivom ”Priče o budućnosti”.
Otvorenje izložbe će se održati u petak, 17/5/2019., s početkom u 19,00 sati, kroz razgovor s umjetnikom.

Bilo da se radi o konceptualnoj, dokumentarnoj ili socijalnoj fotografiji ili bilo kojem drugom formalno-identifikacijskom smjeru kojem suvremena fotografija danas može pripadati, elementarno svojstvo fotografije je da čini stvari vidljivima ili razotkriva i ukazuje na nešto što se ne vidi na prvi pogled. Proizvodnja takve vrste vidljivosti djeluje kao svojevrsna optička iluzija ili fatamorgana koja istovremeno skriva i otkriva društvene, političke ili intimne odnose ugrađene u procese proizvodnje značenja. Svijest o tome da se situacije i okruženja u kojima se fotografirani sadržaj nalazi ne završavaju na rubu fotografije upućuje na eksterne procese i kontekste koji zahtijevaju našu pažnju, a upravo je to predominantno u Pričama o budućnosti u kojima autor donosi konkretne prizore iz riječkog 3. maja, pulskog Uljanika i sisačke rafinerije:

”Vjerujem da u ovom trenutku prisustvujemo nečemu važnome. Nestanak industrijske proizvodnje možemo sagledavati prije svega kroz društveni horizont koji će nas podsjetiti na nestanak radnika, na iznevjeravanje industrijskih obećanja o sveopćoj modernizaciji. Kao što je industrijalizacija nekada radikalno i strukturno mijenjala gradove, tako i današnja deindustrijalizacija iznova strukturalno mijenja društvo i oblike rada. Te promjene tema su ovog fotografskog i opservacijskog rada u nastajanju. Priče o prošlosti danas su priče o sadašnjosti, a priče o aktualnom trenutku priče o budućnosti. Istovremeno industrijski pejzaži i portreti tek su podloga za priču o ljudima koje ti industrijski prostori oblikuju, a same tvornice postaju simboli jedne šire priče koja donosi neizvjesnu sutrašnjicu.” (Davor Konjikušić)

KINO – MNOGO MRAKA I MALO OŠTROG SVJETLA

U ponedjeljak, 20. svibnja u kinu Europa (Varšavska 3) otvara se izložba fotografija Vladimire Spindler Kino: mnogo mraka i malo oštrog svjetla. Riječ je o seriji fotografskih portreta nastalih 6. travnja 2019. na okupljanju ispred kina Europa i 9. travnja za vrijeme javnog obraćanja dosadašnje uprave kina, na kojima se u znak podrške okupilo nekoliko tisuća građana.

Izložba će biti otvorena do 30. svibnja te će tako posjetitelji moći na simboličan način iz kina ispratiti ekipu koja je u posjednjih 11 godina radila kako bi omiljeno odredište zagrebačkih ljubitelja kulture p(o)stalo najbolja kinodvorana u Zagrebu i Hrvatskoj, i čiji je rad prepoznala mreža Europa Cinemas dodijelivši im 2016. godine nagradu za najbolji program u Europi. Osamdesetak crno-bijelih portreta najbolje su svjedočanstvo reakcije građana na odluku gradskih vlasti da 1. lipnja zatvore kino Europa.

“Ova je izložba artefakt, umjetnina i povijesni dokument, koji će jednoga dana steći pravu svoju vrijednost. Fotografije će svjedočiti o vremenu u kojem su nastale i o uništenju posljednjega zagrebačkog kina. (Ako vam se danas čini da Kino Europa nije posljednje zagrebačko kino, oni u budućnosti znat će da je bilo posljednje…) Svjedočit će o pokušaju, svakako suludom, gradskih uzurpatora da preokrenu stvar i da mrakom umjesto svjetlom ispisuju film na platnu ovoga kina. I o tome da je i u naše vrijeme bilo ljudi, istina malo ih je bilo, koji su bili spremni upozoravati vlast da takav pokušaj ne-ma smisla i da se film, kao ni fotografija, ne pravi od mraka.” – iz teksta Miljenka Jergovića o izložbi.

Vladimira Spindler profesionalno se bavi fotografijom od 1998. godine. Dugi niz godina bavi se reportažnom i modnom fotografijom za razna tiskana i elektronička izdanja te je kao autorica uključena u mnoge kulturne ili umjetničke projekte. Redovito izlaže na sa-mostalnim ili skupnim izložbama. Autorica je dokumentarnih filmova Mama zašto plačeš? (2017.) i Preko ruba (2016.). U fotografiji traži elemente dokumentarizma posebne prilike i često je samo neprimjetan, ali kreativan svjedok događanjima i ljudima.

Otvorenje izložbe je u ponedjeljak, 20. svibnja u 18 sati.

Ulaz je slobodan.


Eugen Varzić – Ludus (Laval Nugent)

21. svibnja otvara se izložba slikara Eugena Varzića u galeriji Laval Nugent u Zagrebu.

Riječ je o jednoj u nizu putujućih izložbi kojom Eugen Varzić predstavlja svoj novi ciklus radova. Putujuća izložba je započela u umjetnikovom rodnom Đakovu u sklopu ovogodišnje Noći muzeja, nastavlja se izložbom u Zagrebu nakon kojeg putuje u Šibenik, Slavonski Brod, Motovun i završava gostovanjem u Pakracu krajem godine.

Nakon izlaganja na eminentnim žiriranim bijenalnim i trijenalnim izložbama poput 4. bijenala slikarstva u HDLU, 18. triennala hrvatskog slikarstva Plavi salon u Zadru i 8. hrvatskog triennala akvarela u Slavonskom Brodu, Eugen Varzić se predstavlja samostalnom izložbom u Zagrebu na kojoj će posjetitelji premijerno moći vidjeti tri posve nova rada u ciklusu “Ludus”. Slikarstvo Eugena Varzića obilježeno je kontinuiranim istraživanjem, eksperimentiranjem i razvojem. Nerv koji uvijek propituje, te tjera i gura umjetnika prema naprijed rezultirao je novim radovima objedinjenim pod nazivom Ludus. Ime karakterizira osjećaj prisutan prilikom stvaranja – trenutka unutar kojeg je slikarstvo Eugena Varzića doseglo stupanj kada slikanje postaje užitak, a igra proces u vremenu. Tematsko područje i dalje ostaje isto – svijet figuracije s motivima ljudskog lika u formi portreta ili autoportreta, no pristup u obradi motiva i sadržaja se značajno mijenja. Svaka slika postaje slika-koncept, te svojom snagom može stajati samostalno u prostoru, neovisno od drugih djela nastalih u istom periodu. Svaka slika je istovremeno traganje, propitkivanje i zauzimanje stava.

Courtney Barnett u Zagrebu

Courtney Barnett, jedno od najznačajnijih svjetskih imena indie rock glazbe posljednjih pet godina, premijerno dolazi u zagrebačku Tvornicu kulture u utorak 21. svibnja.

Ulaznice u prodaju kreću u utorak 26. ožujka po cijeni od 120 kn. Na sam dan koncerta ulaznice će iznositi 150 kn.
Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13), Aquarius CD Shop (Varšavska 13), Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a), sva prodajna mjesta Eventima i online www.eventim.hr.

Damir Karakaš: Promocija romana Proslava

Naklada OceanMore poziva vas na zagrebačku promociju romana “Proslava” Damira Karakaša, u srijedu, 22.5. u 20 sati u dvorani Müller kina Europa. Na promociji uz autora sudjeluju: Đurđica Čilić, Ivica Đikić, Lana Cavar i Gordana Farkaš Sfeci. Ulomke iz romana čita Milivoj Beader.

Svojim najnovijim romanom “Proslava“ Damir Karakaš vraća se među sjene i magle, tišinu i zvukove, boje i mirise zavičajnog krajolika i njegovih ljudi te nas vodi na napeto putovanje kroz vrijeme, prirodu i običaje, putovanje na kojemu pak kao da sve stoji. U širokom vremenskom luku romana, kraj jednoga rata nagoviješta iskustva novih stradanja, a surovost svakodnevice u kojoj preživljavanje ne ostavlja mnogo prostora za promjenu pokazuje svu kompleksnost ljudskog postojanja, zgusnutog u pjesničkoj slici onkraj prostora i vremena.

Living Room Sessions: Dino Purić & Gordana Marković

Svibanjsko izdanje Living Room Sessiona zatvorit će dvoje mladih, zgodnog stasa i zgodnih glasova. Dino Purić & Gordana Marković, koji su vasa srca i uši osvojili pokazujući zavidno pjevačko znanje kroz emisije ‘A strana’ i ‘The Voice’. Ulaz se ne naplaćuje, a koncert je sjedeći, tako da defitnitvno zabilježite 22.05. u svoje rokovnike. 

GORDANU MARKOVIĆ publika je do sada upoznala kao polovicu dua Auguste i izvođačicu u HRT-ovoj emisiji „A strana“, a došao je trenutak da se predstavi i kao samostalna kantaurica. Prvi korak u tome je objava autorskog singla “Što smo naučili”, zajedno s pratećim videospotom redatelja Filipa Tota: https://gordana.lnk.to/ssnvideo.

Osim što joj je ovo prvi samostalni singl, za Gordanu je ovo ujedno i premijera pjesme u tekstualnom dijelu – svoje umijeće stvaranja glazbe već je pokazala u Augustama, a sada po prvi put predstavlja pjesmu čiji tekst sama potpisuje. U kreiranju aranžmana pripomogao joj je Tomislav Šušak (Vatra), ujedno i producent pjesme. S njim nastavlja raditi na svom autorskom materijalu, koji će oblikovati u samostalno albumsko izdanje. Nastavak suradnje je i skorašnja objava novog singla “Učini što moraš”, planirana za početak svibnja.

Svoje autorske pjesme, uz pokoju obradu, Gordana će predstaviti i u Vintage Industrial Baru, u sklopu novog izdanja serijala Living Room Sessions.

DINO PURIĆ široj je publici poznat kao jedan od natjecatelja u prvoj sezoni showa “The Voice”. Također je stalni pjevač u poznatoj HRT-ovoj glazbenoj emisiji “A strana”.

Iza sebe ima dva samostalna single, a surađivao je s mnogim glazbenim imenima te se žanrovski ne ograničava – iako mu je grunge era najveća ljubav, tako da se u njegovom repertoaru često nađu pjesme iz zlatnog doba Seattle sounda.

R’n’B Weekend

RNB Weekend Festival održat će se u prostoru prekrasne zagrebačke Gliptoteke HAZU od 23. do 26. svibnja 2019. Prepoznato je kako je gastronomija jedan o najvažnijih i najpotencijalnijih segmenta turizma.

Upravo zbog toga je ideja okupiti na jednom mjestu ponajbolje hrvatske chefove, stručnjake iz svijeta gastronomije, miksologije, ulja, vina, piva i kave kako bi spoznali bogatstvo hrvatske gastronomske kulture i zajedničkim snagama težili ka izvrsnosti. Gliptoteka će u posljednjem tjednu svibnja postati prava meka mirisa i okusa gdje ćete moći poslušati predavanja, sudjelovati na masterclassovima, kušati jedinstvene vinske i pivske etikete te naučiti nešto o koktelima i kavi.

Springerica

Urbani piknik Springerica mjesto je na kojem se slavi proljeće, umjetnost, druženje s ekipom i valjanje u travi.

U jednoj od najljepših lokacija grada, na pola puta između centra i Novog Zagreba, u Ljetnom vrtu Vintage Industrial Bara, u Savskoj 160, sve posjetitelje dočekat će mnogo zabave, kreativnog druženja, finih zalogaja i pića te dobre glazbe.

Najzabavnije dvorište u gradu ima svoj Krafteraj, Špajzu & Žurku, a danas otkrivamo tko vas sve očekuje na Springerici!

KRAFTERAJ LINE UP

Black Moon – Iza brenda stoji krajobrazni arhitekt i dizajner Ivan Juratek koji inspiraciju nalazi u zaboravljenim predmetima prepuštenim zaboravu.

Pronalazi ih na raznim mjestima; od napuštenih kuća, preko šuma pa sve do tvorničkih hala. Zatim ih ručno obrađuje i daje im novu svrhu u obliku uporabnih skulptura.

Budi Dobro – Na Budi dobro majicama baš svatko će pronaći savršenu afirmaciju za svoju garderobu i dnevne izazove s kojima se susreće.

Hrvoje Majer – Hrvoje Majer diplomirao je na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu, Nastavnički smjer, a magistrirao je na Central Saint Martin’s College of Art & Design u Londonu. Od 2004. do 2012. godine živio je i izlagao u Londonu. Trenutno živi i radi u Zagrebu te kao posljednji projekt pokreće tečaj umjetničkog izražavanja.

Otvoreni studio keramike – Otvoreni studio keramike pokrenulo je četvero svestranih kreativaca – Boris Božić, keramičar i ornitolog, Martina Franić, yoga instruktorica i keramičarka, Jure Slivnik, dizajner i keramičar te Maša Novak, keramičarka i dizajnerica interijera.

PDV records – Jedan od izlagača na Krafteraju je i PDV (Prekomjerna Doza Vinila / Puna Digitalna Vreća), izdavačka etiketa pokrenuta od strane Pozitivnog ritma, koji je domaćoj i široj javnosti postao uglavnom prepoznatljiv po rezultatima u organizaciji festivalskih i klupskih dogadjanja.

Od šarolikih žanrova, te izvođača u ponudi iz punk, HC, dub, reggae, rock, techno, house, bass i srodnih kretanja, zasigurno će se naći ponešto za zadovoljavanje ukusa svih audiofilnih uživatelja.

2 The Moon & Black – Garantirano ćete razluditi za ovim ručno rađenim kapama, maramama, kul dodacima za cipele i ostalim čud++esima iz njihove kreativne radione – 2 The Moon & Black!

SS2019 – Umjetnost od savijenog papira! Novi art brend SS2019 redefinira drevnu umjetnost presavijanja papira u raznim geometrijskim kompozicijama.

Proizvedeni dizajnerski komadi obdareni su minimalističkom ljepotom, pozivaju na promatranje i gubljenje u mislima o ljepoti jednostavnosti i lakoći postojanja.

Stilus knjiga – Ova izdavačka kuća svojim čitateljima omogućuje prijevode najboljih naslova svjetske književne scene poput Rupi Kaur, Stephena Kinga, Gabriela Tallenta, Naomi Alderman, Karen Hamilton, Lise Gardner, Marca Levyja, T.M. Logana, Erin Kelly i mnogih drugih.

Od domaćih autora, u Stilusovoj ponudi možete naći djela Ingrid Divković, koja je svojom prozom za dušu osvojila domaće tržište i s pravom je inspiracija brojnim ženama, a i jedna je od najprodavanijih autorica u Hrvatskoj.

Zoe – Zoe su iscjeljujuće narukvice koje donose magiju u tvoju svakodnevnicu. Pomažu ti iscijeliti duh, um i tijelo. One su tvoj suputnik na putu samospoznaje.

ŽURKA LINE UP

ČETVRTAK, 23. 5. // Kvartet CHORUS // jazz baby!

PETAK, 24. 5. // ORIDANO TRIO // gipsy jazz u maniri legendarnog Djanga Reinhrdta

SUBOTA, 25. 5. // CURA i DEČKO // autorska elektronska glazba jedne cure i jednog dečka

ČETVRTAK, 30. 5. // CHERRY HILL // blues-country-rock-folk-laid-back-ono-kad-je-muzika-skroz-ok-i-za-ples-i-za-razgovor

PETAK, 11. 5. // IVAN CAFUTA i COOLIO JACK uz gošću DAISY DIVES // kantautorski spektakl

ŠPAJZA

Drama – Rascvjetani gastro kutak u tekstu, režiji i izvedbi Drama bara donosi fine i lagane zalogaje, osvježavajuće koktele i dramatično dobar izbor ginova.

Nesvrstani – Boutique Art Fair

Nakon uspješnog prošlogodišnjeg izdanja, Nesvrstani se u svibnju vraćaju u svom drugom, još bogatijem izdanju. Od 23. do 26. svibnja, u pažljivo odabranoj selekciji u Laubi će se predstaviti 11 galerija i više od sto umjetnika, uz bogati street art, edukativni i glazbeni program.
Nesvrstani je umjetnički sajam koji, ne samo da pruža komercijalnu komunikacijsku platformu za galerije, već nadilazi stadardni model art faira te pruža priliku za prezentaciju samostalnim umjetnicima i umjetničkim organizacijama, street art umjetnicima, kao i stručnu edukaciju na polju tržišta umjetnina.

Boutique Art Fair Nesvrstani bavi se pitanjem tržišta umjetnina te nastoji svojim sadržajem direktno pridonijeti većoj valorizaciji suvremenih umjetnika i stvaranju nove generacije kupaca umjetnina.

Posebnost Nesvrstanih je i mogućnost pronalaska umjetnine, dostupne ne samo iskusnim kolekcionarima, već i ljubiteljima dobre umjetnosti koji žele imati unikatno umjetničko djelo po pristupačnoj cijeni. Laubina selekcija osigurava jamstvo kvalitete umjetničkih radova.

Posjetitelje i ovoga puta očekuje i dobre zabave uz glazbeni program.
Uz sve to, na Nesvrstanima možete zaigrati ping-pong, društvenu igru, posjetiti zonu za djecu i mlade te, kao i uvijek, uživati u gastro specijalitetima bistroa Lauba.

6. Reli po galerijama | Zagreb, Rijeka, Pula

Šesto izdanje interaktivne kulturne manifestacije Reli po galerijama okupit će 24. svibnja pedesetak galerija u Zagrebu, Rijeci i Puli koje će ljubiteljima umjetnosti, umjetnicima, kolekcionarima, kustosima i najširoj javnosti pokazati svoje prostore te približiti rad umjetnika koji u njima izlažu. Riječ je o prvoj kulturnoj manifestaciji u Hrvatskoj koja umrežava gotove sve aktivne umjetničke galerije u tri grada, a posjetiteljima nudi zaista interaktivan umjetnički program. Posjetitelji će i ove godine u jednom danu dobiti priliku vidjeti više izložbi i umjetničkih djela nego bilo koji drugi dan u godini, a oni koji uspiju posjetiti sve galerije dobit će i simboličnu diplomu.

Galerije i ateljei će u produženom radnom vremenu od 17 do 22 sata publici ponuditi posebne programe koji uključuju otvorenja novih izložbi, vodstva kroz izložbe i radionice. Manifestacija aktivno uključuje posjetitelje u obilazak galerija, u prvoj galeriji dobivaju mapu ili preuzimaju mobilnu aplikaciju, zatim nastavljaju u svakoj sljedećoj galeriji skupljati oznake na mapi te na završnoj lokaciji dobivaju diplomu.

U Zagrebu Reli po galerijama počinje u Meštrovićevom paviljonu – HDLU, u Rijeci u Galeriji Kortil, a u Puli u galeriji HUIU. Završna lokaciju na kojoj se preuzimaju diplome u Zagrebu je galerija Garaža Kamba u dvorištu Ilice 37, u Rijeci je to Galerija Studentskog kulturnog centra u Kružnoj 8, a u Puli Društveni centar Rojc – klub Kotač u Gajevoj 3. Povelje se na završnim lokacijama mogu preuzeti za vrijeme trajanja Relija po galerijama sve do 22:30h.

POPIS GALERIJA

ZAGREB: Galerija Siva, Galerija Forum, Galerija Kranjčar, Galerija Matice hrvatske, Galerija Ulupuh, galerija Greta, Galerija Karas, Galerija Šira, Oris Kuća arhitekture, Garaža Kamba, Academia Moderna, Regalerija, Otvoreni studio keramike, PMS-prostor manufakturne slobode, HDLU (Bačva, Prsten, PM), Galerija Vn, Galerija SC, Galerija Događanja

PULA: HUIU, Dnevni Boravak Rojc, Galerija Cvajner, Galerija Poola, Gradska Galerija, Galerija Makina, Galerija Amfiteatar, Galerija C8, Sveta Srca, Augustov hram, Studentska Galerija, KarloBar, Udruga UCPIŽ, Klub Kotač

RIJEKA: Galerija Kortil, Mali salon, Galerija Juraj Klović, Galerija SKC, Galerija RIart, Galerija Principij , Klub mladih Rijeka, KIWI – Creative space, Erste Club Galerija

Foto: promo, Unsplash

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori