Dizajnerski minimalizam u vašoj kupaonici

Jedan od najvećih međunarodno priznatih dizajnerskih studija, osnovan 1998. godine u Hong Kongu –  Milk Design Ltd. – proizvodi decentne i rafinirane proizvode koji će vaš životni prostor učiniti profinjenijim i zanimljivijim.

milk 2

milk 3

Specijalizirani su u dizajnu i proizvodnji jednostavnih proizvoda svakodnevne upotrebe. Oni unaprijeđuju i pojednostavljuju takve proizvode kako bi njihova upotreba bila što jednostavnija i efikasnija. No, bez obzira na to pridaju mnogo pozornosti i izgledu takvih proizvoda tako da su i prekrasan dodatak svakom domu.

milk 4

milk 5

Milk Design suosnivač je popularnog brenda Feel Good Home koji donosi luksuzne predmete za kupaonicu i dom. Izabrali smo za vas nekoliko predmeta koji će vašu kupaonicu učiniti omiljenom prostorijom u domu i gdje svaki dan počinje s dozom luksuza.

milk 6

milk 7

Posude, čaše za četkice za zube, podlošci za sapun, ogledala pa čak i kante za higijenski otpad više ne moraju biti bezlični ili čak sakriveni u kupaonici, već svojim izgledom nadilaze svoju funkciju te oplemenjuju ovaj, možda najintimniji prostor.

milk 8

milk 9

Svi proizvodi se za dostavu u Hrvatsku mogu naručiti na milkdesign.com.hk.

milk 11

milk 12

milk 13

milk 14

milk 1

Foto: Facebook

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori