Chic boutique hotel u Parizu

coq-hotel-5

Jedan od najljepših europskih gradova svakako je Pariz, a njegova čar posebno dolazi do izražaja tijekom jeseni i zime. Pun kulturnih sadržaja i znamenitosti u ovo doba okupan je jesenskim bojama i idealan za jedan manji godišnji odmor ili kasnije čak doček Adventa.

Pariz osim svih svojih znamenitosti i vječnog ‘allurea’ donosi neka od najljepših mjesta za odsjedanje, a nama je za oko zapeo jedan boutique hotel. C.O.Q. Hotel čija skraćenica zapravo znači ‘Community of Quality’ smješten je u maloj uličici nazvanom po slavnom slikaru, Rue Edouard Manet, a u blizini Place d’Italie i donosi pedeset soba uređenih s velikom preciznošću i mnogo elegancije i stila.

coq-hotel-2

Svaka soba je nešto drugačija od druge, no zajedno čine jedan eklektičan stil upotpunjen sa suvremenim dizajnom i vintage naglascima i detaljima. Prostorom dominiraju smirujuće, no tamne boje, jako ugodni tonovi koji zajedno s akcentima u vidu rasvjete i pastelnih tonova u detaljima kao što su ukrasni jastuci i tapete ostvaruju dojam francuskog chica. Osim ugođaja soba, tu je i hotelski café koji nakon dnevnog radnog vremena navečer postaje lounge bar i odlično mjetso za opuštanje s prijateljima.

Planirate li put u Pariz svakako pogledajte informacije o smještaju u hotelu na njihovoj službenoj web stranici coq-hotel-paris.com te Facebook stranici.

coq-hotel-1

coq-hotel-4

coq-hotel-3

Foto: C.O.Q Hotel Paris

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori