Bluesun hotel Nestos je odlična destinacija za avanturiste, no i za one željne opuštajućeg odmora

Omiš – grad gusara

Dalmatinski gradić Omiš prepun je prirodnih ljepota, povijesnih spomenika i spektakularnih vidikovaca. A tu su i jedinstvene pješčane plaže. Omiš je poznat kao grad gusara, a u starom dijelu grada stoji i utvrda koja nas i danas podsjeća na njegovu bogatu povijest. Utvrdu su gusari koristili kao vidikovac da im ne bi promakao koji bogat trgovački brod koji prolazi morem ispred Omiša.

Stara je više od osam stoljeća, iako je 1988. morala biti restaurirana nakon katastrofalnog udara groma. Ako želite savršen pogled na Omiš, popnite se do nje. Osim povijesnih znamenitosti i šarma prošlosti, Omiš je poznat i po svojim pješčanim plažama,rijetko ćete ih igdje pronaći koliko na ovoj dalmatinskoj destinaciji, i po ziplineu iznad Omiša. Iako isprva djeluje kao sportska atrakcija rezervirana samo za avanturiste, više od dva kilometra žica koje će vas prevesti 150 metara iznad zemlje stvarno su avantura koja je namijenjena za sve, a koja će se pamtiti do kraja života. 

Bluesunov Nestos

Bluesunov Nestos se nalazi na popularnoj plaži Duće – samo 15 metara od mora i 2 km od centra Omiša. Prvi boutique hotel u lancu koji ima 31 smještajnu jedinicu, od toga 25 soba i šest apartmana, wellness & spa, vanjski grijani bazen, bar i a la carte restoran The River.

Svojim gostima nudi grijani vanjski bazen, bogati buffet doručak, vlastitu garažu za parking i krasne nove sobe s besplatnim Wi-Fi-jem, balkonom i LCD TV-om. Wellness & spa je mali, no s izvrsnom ponudom – svakako preporučujemo tursku saunu, jacuzzi i/ili masažu. Odmor bez njihove wellness ponude jednostavno neće biti potpun doživljaj.

Krasi ga suptilan šarm podneblja pa je tako dobio ime po antičkom nazivu za rijeku Cetinu. Ova poetična metafora prepoznaje se i u dekorativnim detaljima interijera u prepoznatljivoj, dubokoj modrozelenoj boji koja se, kao motiv, provlači preko zidova, dizajnerskog namještaja i pomno osmišljenih detalja. Isto tako u slučaju ovog hotela možemo reći da je moderno i suvremeno odlično uklopljeno u kamen i mediteranski šarm.

Posebne, drugačije arhitekture hotel čine tri zgrade povezane tzv. mostovima s kojih se pruža pogled na bazen i a la carte restoran The River.

Netipičan i privlačan Bluesunov Nestos zadovoljit će potrebe i zahtjeve svakog gosta. Naime, svakom gostu pristupa se individualno; gosti mogu birati opuštajući ili aktivni odmor. Vrata su otvorena  svima; od avanturista, romantičara do onih željnih autentičnog Mediterana i Dalmacije.

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori