Blogerica Bite My Cake pobjednica Windows kampanje

Food blogerica Tamara Novaković proglašena je najboljom komentatoricom i pobjednicom kampanje ’10 komentatora o Windows 10′ kojom je kompanija Microsoft Hrvatska okupila osobe različitih profesija sa zadatkom da 20 dana žive i rade s novim operativnim sustavom Windows 10 i programima Office 2016 te da dijele svoje dojmove i komentare putem društvenih mreža. Kampanja je generirala više od 150 raznih postova putem kojih su sudionici iz različitih gledišta otkrivali funkcionalnosti novog operativnog sustava koje korisnicima izrazito olakšavaju rad na raznim digitalnim platformama.

Bite My Cake

Bite My Cake

Tamara Novaković proglašena je najboljom komentatoricom ove kampanje jer je, prema mišljenju ocjenjivačkog tima sastavljenog od predstavnika kompanije Microsoft Hrvatska, svojom aktivnošću i zanimljivim objavama korisnicima društvenih mreža najbolje dočarala kako je to raditi s operativnim sustavom Windows 10 i programima Office 2016.

“Bilo mi je zadovoljstvo sudjelovati u kampanji ’10 komentatora o Windows 10′. S obzirom da sam do sada koristila Windows 7, Windows 10 je za mene bio prepun novosti i ugodnih iznenađenja. Jako me se dojmio novi Office, posebice OneNote te izvrsna aplikacija Sway koju sam koristila za izradu recepata za blog te prezentacija za svoje učenike. Windows Store je još jedna novost koju smatram izuzetno korisnom, zbog brojnih besplatnih i univerzalnih aplikacija, a jedna od dražih stvari mi je vjerojatno novi browser Edge, koji omogućuje pisanje bilješki po web stranicama. Windows 10 nude jako puno mogućnosti za korisnike i sve je poprilično pregledno i jednostavno za uporabu te intuitivno posloženo tako da u vrlo kratkom vremenskom roku možete pronaći nešto što vam treba. Smatram da zadovoljavaju i zahtjevne i manje zahtjevne korisnike, a zbog brojnih mogućnosti korištenja svidjet će se svima“, izjavila je Tamara Novaković, najbolja Windows 10 komentatorica.

Tamara Novaković

Tamara Novaković

Osim Tamare Novaković u kampanji su sudjelovali i dizajner Ivan Alduk, profesorica matematike i informatike Lidija Kralj, urednici tehnoloških portala Ivan Brezak Brkan, Dražen Tomić i Božidar Komarić, developeri Domagoj Pavlešić i Igor Ralić, student tehničkih znanosti Mario Bešen te fotografkinja Sonja Dvornik. Oni su putem vlastitih profila na društvenim mrežama pokazali koje novosti i mogućnosti donosi operativni sustav Windows 10 u kombinaciji s Office 2016, a pojedine objave sudionika označene hashtagom #W101010 objavljene su i na Facebook stranici kompanije Microsoft Hrvatska.

bitemycake2

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori