Aplikacija ‘Zagreb Be There’ ima odlične dodatke

Aplikacija ‘Zagreb Be There’ nudi šest različitih ruta koje predstavljaju Zgareb na šest različitih načina. Dosadašnjim tematskim rutama pridružile su se još dvije koje Zagreb predstavljaju iz nešto drugačijih kuteva…

Zagreb

 

Ovog ljeta, u suradnji s agencijama Bruketa&Žinić OM i Brlog aplikacija je obogaćena za dvije nove rute –  ‘Arty Zagreb’ i ‘New Zagreb’.

msu post

Ruta ‘Arty Zagreb’ je kreirana prema sugestijama dobro poznatih i renomiranih zagrebačkih umjetnika. Režiser Dalibor Matanić preporučuje željeznicu na Trešnjevki gdje je snimao film Fine mrtve djevojke, slikar Zlatan Vehabović preporučuje kompleks Studenstkog centra. Umjetnica OKO posjetitelje Zagreba upućuje na ‘Krivi put’, popularni lokal u Savskoj cesti, dok Ida Prester preporučuje literarni klub ‘Booksa’.

‘New Zagreb’ je ruta koja otkriva drugi dio Zagreba – Muzej suvremene umjetnosti, stambenu zgradu Mamutica, sajam Hrelić, Muzej ulične umjetnosti u Sigetu i Dugavama, Kineski paviljon na Velesajmu itd… No, aplikacija nije samo osvježena s ove dvije nove rute. Već postojeće rute ažurirane su s novim punktevima i znamenitostima, a da biste saznali o kojima se radi posjetite betherezagreb.com i skinite aplikaciju kako biste otkrili najzanimljivija mjesta grada.

Mamutica

Foto: Facebook, TZGZ

 

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori