Prvi tjedan Adventa na Europskom trgu donosi sedam koncerata

Advent na Europskom trgu otvara se danas, u subotu, 28. studenoga, u 18 sati vješanjem tisućitog srca te nastupom elektropop dua Nipplepeople (od 20 sati). Nakon otvorenja, u adventskoj atmosferi na jedinom trgu s tisuću srca moći će se uživati narednih 40 dana, sve do 6. siječnja.

Nipplepeople_2 post

Nipplepeople

Prvi tjedan Adventa na Europskom trgu donosi sedam koncerata mladih domaćih izvođača i bendova prema izboru ekipe Balcony TV-a, a nastupaju Nipplepeople – powered by Yammat FM (28.11.), Mel and the Thunders (29.11.), Nebo Roza (30.11.), Dječak iz vode (01.12.), Lolita (02.12.), F O R (03.12.) i Mačci (04.12.). Svi koncerti počinju u 20 sati i 30 minuta.

Yammat FM, kao medijski partner Adventa, poklanja publici koncert za otvorenje (Nipplepeople) te osigurava niz nagrada tijekom trajanja Adventa, a predstavit će i novi glazbeni kanal Yammat DJ na kojem će glazbu birati Yammatovi DJ-i.

DIV

DIV

Također, u okviru serije izložaba pod nazivom 10 štafelaja nedjeljom organiziranih u suradnji s Boonikom, 29. studenoga od 11 do 13 sati bit će postavljena prva izložba u nizu kojom će se predstaviti ulični umjetnik Lunar.

U nedjelju, 29. studenog, uz podršku EU komisije, od 10 do 11 sati organiziran je i jutarnji program za djecu Čarobni baloni.

advent post

Advent na Europskom trgu trajat će od 28. studenoga 2015. do 6. siječnja 2016. godine te će objediniti preko 30 izlagača s modernom ugostiteljskom i kulturnom ponudom. Ispod tisuću srca koja će krasiti Europski trg, s nogu će se svaki dan moći nešto fino prigristi uz kuhano vino, kupiti poseban suvenir, božićni ukras ili poklon i poslušati koncert mladih bendova.

Advent-Europski-trg-4 post

Na Europskom trgu gledat će se i filmovi iz programa Maraton kratkometražnog filma (18.12.), doručkovati uz glazbu u sklopu Frühstücka (26.12.) i upoznavati s danskom kulturom, gastronomijom i običajima. Bit će tu i izložbe nedjeljom prijepodne i dječji program vikendom ujutro, tržnica lokalne organske hrane Mali plac na Tavanu, DJ nastupi te posebni programi za Badnjak i doček Nove godine.

Najtopliji blagdanski ugođaj u srcu Zagreba čeka vas na Europskom trgu, a za detaljan program pratite Facebook stranicu Adventa.

Vizual_Advent na Europskom trgu post

T.R.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori