Journal Man: Manekensko natjecanje za one koji ne izgledaju kao manekeni?

Da živimo u vremenima kada svatko može biti ono što želi, svjedoči i neobično, ali beskrajno zabavno manekensko natjecanje koje organizira kaliforniji brend Chubbies.

Naime, na njihovoj web stranici istaknuli su kako su okupili 10 najpravednijih i raznovrsnih tipova iz cijelog svijeta kako bi im se pridružili da konvencionalnom svijetu “muškog modeliranja” pokažu da može i drugačije. Za Chubbies manekene sasvim je ok ukoliko nemate istaknute mišiće i ukoliko imate koji kilogram viška ili nesavršen ten.

Kako ističu, krajnje je vrijeme da se redefinira što znači biti “muški model.”  Ispada da ne trebate biti na vječnoj dijeti kako bi izgledali dobro u kratkim hlačama. Odnosno, samo trebate biti ono što jeste.

KAKO SE PRIJAVITI?

1) Ispunite prijavu na ovoj stranici između 19.04.19.-05.11.19.

2) Potaknite svoje prijatelje da glasaju za vas (javno glasovanje računa se kao 10% kriterija ocjenjivanja u prvom krugu), sve prijave suzit će se na 20 najboljih finalista. Bit ćete obaviješteni ako ste odabrani kao finalist.

3) Kada se izabere prvih 20, zbrajaju se glasovi publike za odabir posljednjih 10 pobjednika.

Sve dok možete popuniti aplikaciju i ne bježite od izazova, imate dobru šansu da osvojite ovu nagradu.

Foto: Chubbies

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori