Journal Man: Kako je na najposebniji način iznenaditi za Valentinovo?

Iako ljubav, bliskost i poštovanje trebate njegovati tijekom cijele godine, ipak je posebno slatko sve što osjećate, naglasiti baš na dan zaljubljenih. Svega nas dva dana dijele od Valentinova i vremena je sve manje kako biste organizirali posebno iznenađenje za svoju dragu. Iako pokloni, gotovo uvijek, izmame osmijeh, ipak su zajedničko vrijeme, pustolovine i osjećaji koje pritom izgradite najvrednije u odnosu.

Vaša djevojka sigurno će biti impresionirana ako joj planirate poseban izlet na Valentinovo. Postoje mnogi romantični izleti koji sami otvaraju opcije i stvaraju ideje ovisno o njezinim ukusima i interesima. Za dodatnu inspiraciju pogledajte najbolje ideje za Valentinovo u svom gradu. Dodatno pojačajte faktor iznenađenja, stavite joj povez preko očiju dok vozite do mjesta gdje ste joj pripremili iznenađenje, tako da nema pojma što očekivati. Ne zaboravite unaprijed planirati i rezervirati vaše mjesto. Vremena je još malo, stoga, ukoliko već niste, sada je pravo vrijeme za planiranje uzbudljivog Valentinova.

 Planirajte pustolovinu na otvorenom

Ako vaša djevojka voli izlaziti i istraživati, prepustiti se avanturističkom duhu, isplanirajte romantični dan na otvorenom. Ovisno o vremenskim prilikama i mjestu gdje živite, neke od mogućnosti uključuju planinarenje, kampiranje, vožnju čamcem, udaranje po padinama i vožnju kajakom. Izvrstan dar za ovaj datum mogao bi biti neki vanjski pribor koji je na popisu želja poput vreće za spavanje ili bocu s termalnom vodom.

Date u retro stilu

Za zabavu i neobično Valentinovo, zamislite klizališta, karneval, večeru i diskoteke. Čak i ako živite zajedno, pripremite se odvojeno, pokupite je i dođite na prag s ružama u ruci. Provedite večer dijeljenjem milkshakesa i pomfrita u drive-inu.

Kušanje vina ili piva

Bilo da voli pinot noir ili lager piva, degustacija je zabavna ideja koja se može pretvoriti u pravu pustolovinu. Obiđite neku otmjenu vinariju ili pivovaru ili jednostavno posjetite lokalna mjesta, pivnice i pubove kako biste od toga stvorili avanturu. Pazite na piće koje joj je najdraže kako biste joj kupili bocu kao dar – bilo za Valentinovo ili za buduće događaje.

Vodite je na predstavu ili event

Ako je njezin omiljeni umjetnik ili sportski tim slučajno u gradu na Valentinovo (ili oko njega), iznenadite je ulaznicama. Ako je događaj  izvan grada, otputujte na mini odmor, rezervirajte cool smještaj i istražite područje. Ona će zasigurno biti oduševljena ovim poduhvatom i biti impresionirana naporom koji ste uložili u iskustvo.

Krenite na tečaj zajedno

Provedite zajedničko vrijeme na Valentinovo tako što ćete zajedno naučiti novu vještinu. Postoje razne vrste nastave koje odgovaraju interesima svih – kao što su kuhanje, pečenje, masaža, slikanje, kiparstvo, ples i još mnogo toga. Kao bonus, ako oboje volite pokret i akciju, obilježite Valentinovo noćnim izlaskom ili novim hobijem kako biste oboje uživali.

Foto: Instagram

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori