Journal Man: Fenix 6 je najnoviji sat za profesionalce i rekreativce

Popularni proizvođač GPS navigacije i sportskih satova Garmin, najavio je novi multisport sat Garmin Fenix 6. Naravno ljubiteljima sporta i tehnologije nije potrebno dodatno objašnjavati o kakvom vrhunskom komadu tehnologije se ovdje radi, a i Garmin se potrudio da razveseli sportaše diljem svijeta.

Tako je šestica razvučena na čak četiri bazna modela: Standard, osnovni model sata koji od naprednih funkcija ima samo Garmin pay, model Pro koji sadrži gotovo sva napredne funkcije kao što su karte skijališta, golf terena i sl., a u sebi sadrži i mp3 player, Dezeer/ Spotify i WiFi. Nakon njega dolazi model Saphire s nešto više osobina i posebnim staklom te najjači model proSolar čije ime skriva i najveći novitet ovog naprednog sata. Naime, u sat je ugrađen solarni panel, čija iskoristivost je gotovo 100% pa tako vaš sat možete napuniti isključivo putem sunca.

Super novosti za aktivne sportaše

Sami sat skriva mnogo noviteta za aktivne sportaše pa tako možete po popularity mapi pratiti na kojim stazama ima najviše planinara ili trkača.

Uz to, Garmin je razvio poseban program u kojem možete pratiti svoje rezultate te prilagođavati parametre trčanja kako bi postigli bolji rezultat na utrci, sve uz pomoć sata. Vođen iskustvom u proizvodnji satova, Garmin je ovaj sat prilagodio dužem životu baterije pa tako vi odlučujete što na satu želite isključiti kako bi vam baterija na satu duže trajala, što je odlična vijest za sve rekreativce koji dulje vrijeme borave u prirodi.

Cijena sata kreće se od 4.000 kuna za standardni model pa do 8.000 kuna za najnapredniji model. S obzirom na to da je ovo gotovo savršen sat za sve profesionalce, ali i rekreativce koji vikende provode po treninzima i utrkama, vjerujemo kako je sa svim dodatnim mogućnostima cijena ovog sata u potpunosti opravdana.

Foto: Garmin

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori