Journal Man: Potražili smo inspiraciju na Instagramu cool influencera

Trav White se izdvaja efektnim klasičnim kombinacijama

Ono što najuspješnije influencere na društvenim mrežama izdvaja iz gomile jest njihova autentičnost i umijeće unošenja vlastitog stila u modne trendove. Ukoliko malo bolje razmislimo, uistinu je pravo umijeće trendovske komade koji često nalikuju jedan na drugi od brenda do brenda, iznijeti na jedinstven i upečatljiv način i unijeti svoj osobni pečat u modnu priču koju slijede tisuće ljubitelja estetike iz cijelog svijeta.

Jedan takav profil zapeo nam je za oko, a riječ je o skladnom contentu kojega gradi mladi influencer prepoznatljivog stila. Klasične, jednostavne i elegantne kombinacije ono su u čemu je najbolji. On ih nosi na tako opušten, a tako zanimljiv način da bismo vrlo rado posudili njegova modna rješenja i uklopili ih u svakodnevni stil koji se lako transformira u poslovni i cool šarmantni za izlaske i večernja druženja.

Influencer koji zna sve o stilu, fotografiji i digitalnom marketingu

Riječ je o Instagram profilu @trav_white_ iza kojega stoji šarmantni plavooki influencer kojemu je estetika u malom prstu. Naime, on ne samo da oduševljava mase svojim modnim odabirima i načinom na koji ih nosi, on je pravi znalac kada je u pitanju fotografija i digitalni marketing pa se na njegovim društvenim mrežama može jako puno naučiti. Pogotovo ukoliko vas zanima obrađivanje fotografija, kadriranje, kompozicija ili kako postići savršenu fotografiju samoga sebe te sve to zajedno upakirati u primamljiv proizvod.

Na neposredan i svima razumljiv način Trav na svom Youtube kanalu otkriva trikove o besprijekornom odijevanju, ali od njega ćete naučiti i kako postaviti priču koja nikada ne ostaje nezamijećena već se njome postiže wow efekt. Street style fotografije koje najčešće bira na svom Instagram profilu za prezentiranje odjevnih kombinacija koje sam osmišljava uvijek ćete osjetiti šarm grada i njegovu energiju, bez pretencioznosti i pretjerivanja. Stoga se s Travovim contentom uistinu nije teško poistovijetiti.

Kakve cipele bira, torbe te košulje s uvijek upečatljivim prslucima, sakoima i kaputima, kako izgleda u casual izdanju, a kako u formalnom, saznajte na Instagram profilu @trav_white_ i uvjerite se zašto s razlogom ima imidž jednog od najstiliziranijih influencera, dok sve trikove o fotografiji i digitalnom marketingu naučite na Youtube kanalu na kojemu ćete se poželjeti izgubiti kada vam je potrebno malo vremena za sebe u dobrom društvu.

Foto: Instagram

 

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori