Noćna vožnja biciklom nikada nije bila ljepša

‘Happarel bycicles’ je brend koji su osnovali produkt dizajneri i biciklisti – bolje rečeno zaljubljenici u bicikle –   Eberhard Schilling and Antoine Capeyron.

bike 3 post

Pokrenuli su brend s idejom kreiranja dijelova za bicikle, raznih dodataka – accessorizea i izdržljive specijalizirane odjeće, koristeći što više ‘up-cycling’ procesa što je moguće. Godine 2012. Happarel tim počeo je raditi i na rješenju što veće vidljivosti bicikala i biciklista na cestama. Počeli su kreirati reflektirajuće dodatke, naljepnice i nakon tri godine razvoja – kreirali su cijelu liniju ‘custom made’ biciklističkih rama.

bikes 1 post

bike 2 post

Svaki ‘Happarel’ bicikl je napravljan takorekoć ‘iz ničega’ u direktnoj komunikaciji s naručiteljem tj. kupcem. Do sada je glavni fokus brenda bio revitalizacija već postojećih istrošenih bicikala, no bez obzira na to – rama bicikla se izrađuje nova ili se već postojeća dovodi u savršeno stanje i to na način da se postupno prilagodi vozaču te se kao završni dodir ručno nanosi reflektivni premaz za sigurnu noćnu vožnju na okvir bicikla.

‘Happarel bycicles’ sjedište je u Berlinu, no bez obzira na udaljenost, mogu se direktno kontaktirati za savjet ili upit  te se njihovi proizvodi, osim u njihovom dućanu, mogu pogledati i naručiti preko web shopova navedenih na  happarelbicycles.berlin.

bajk 4 post

bajk 7 post

bajk 6 post

Foto: Facebook, screenshot

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori