Torta za doručak

Ovako jednostavnu tortu niste nikada pripremali! Zobena kaša, banane i jagode, okusom jednostavna i lagana, podsjeća na palačinke od banana, a za napraviti još jednostavnija. Sve sastojke stavite u blender i torta je spremna. Divan izbor za doručak, večeru ili popodnevnu kavicu, a možete je ispeći i u obliku muffina!

torta2

Sastojci:

135 g zobene kaše
3 banane
200 g jagoda
3 cijela jaja
60 g kefira
2 žlice meda
1/4 žličice sode bikarbone
1/4 žličice praška za pecivo
1/4 žličice cimeta
Prstohvat soli
1 žličica kokosovog ulja

torta1

Priprema:

Zagrijte pećnicu na 160 stupnjeva. Kalup za tortu premažite kokosovim uljem. Sve sastojke, osim jagoda, smiksajte u blenderu. Smjesu izlijte u kalup. Jagode operite i narežite na četvrtine te ih ravnomjerno rasporedite po smjesi. Pecite 25-30 minuta.

torta3

Ako ste u potrazi za još nekim receptima, posjetite Instagram profil Kuživancija i iznenadite se!

torta4

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori